Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

TAHY

01. 12. 2007
7
21
3825
Autor
moorgaan


ze vztahu do vztahu?

nepřichází v úvahu !!!

/ je to jak po tahu /
nu a když se zeptáš:
" kdo je nyní na tahu? "
pak
JE  TO  V  TAHU

21 názorů

moorgaan
24. 12. 2010
Dát tip
..diky.-))

sharik
24. 12. 2010
Dát tip
hehe, to se mi fakt libi. T

moorgaan
12. 05. 2008
Dát tip
no myslim holky, ze je to vysvetlene, nechodime se na pismak dohadovat, ja na to uz davno zapomel, pisemny projev je nekdy strasne zkreslujici a mohlo se stat, ze doslo k nejakemu hloupemu nedorozumeni.. ja omluvu prijimam a neminim se tim dal zabyvat.. nejsem Romanuv chranenec,nejsem nikoho chranenec, rad sem chodim, bavim se se vsemi, snazim se byt prinosem pokud to je mozne.. Romana mam rad, protoze si myslim, ze pise po svem, nenecha se nikym ovlivnovat, neni hloupy a ke me se vzdycky choval slusne a myslim, ze i ke spouste druhych..muze se stat, si tady najdou mezi sebou lide prostor k vzajemnemu napadani at uz z jakehokoliv duvodu.. je to chyba obou a nemeli by do toho zatahovat druhe.. pismak je prece prostor na pocteni si a zamysleni se nad zivotem, poezii, humorem, a podobne.. nemusim nekoho milovat, ale mel bych uznat, kdyz nekdo napise neco dobreho .. a dat mu najevo, ze se neco podarilo.. .. je to o vztahu lidi mezi sebou..

Tak jenom k tomu březnu: neměla jsem čas číst komentáře a omezila jsem se pouze na čtení díla. Víc nemám co dodat.

Marcela.K.
12. 05. 2008
Dát tip
P.S.: Mimochodem, byla jsi tu už v březnu, koukám. Nerozumím Ti,

Marcela.K.
12. 05. 2008
Dát tip
Jarmilo, když jsi vyhrabala tuto kostru ze skříně, tak Ti tady i odpovím. Víš velice dobře, proč jsem si toto myslela a víš také, že s alternicky nemám dobrou zkušenost... bohužel i díky Tobě. Velmi jsem si ale cenila toho, že když jsi pochopila ono mé proč, že jsi dokázala (ve Tvém případě) být přítel. Teď jsi patrně "přecitlivělá" díky okolnostem Ty. Moorgaan velmi dobře ví, za koho jsem ho považovala a bohužel, mohu tě ubezpečit, nejsem jediná žena na Písmáku, která si toto myslela. Záměrně píšu žena, prorože ruprecht je myslím stejně jako já nyní už hodně nad věcí. Myslím, že jsi tentokrát střelila hodně vedle, podívej se na datum u našich komentářů. Mohu Ti tu ještě sdělit, že vím, že moorgaan není R_L i když jejich psaní je hodně v podobném stylu, ale moorgeen se mi zdá být o dost vtipnější a patrně i jako člověk je slušný a přímější, než R_L, jehož soukromé zprávy, kterými mne donekonečna zasypával konečně nyní ustaly... nebudu mu dělat víc reklamu tím, že bych ten hnus zveřejňovala. Moorgaanovi je myslím už dávno jasné, že ho za R_L nepovažuji a stejně tak ruprecht a mohu Ti napsat, že i já jsem oné ženě, která se mi se svým podezřením svěřila nedávno, napsala, že vím, že moorgaan není R_L. Abych napsala pravdu, na tento komentář jsem už dávno zapomněla a vidím, že je potřeba ještě jedno, omluvit se zde moorgaanovi. Tedy, promiň, Petře. Jen mě zaráží tvá formulace. Po nikom neplivu. Pouze jsem se zmýlila a nebyla jsem sama. A jestli chceš vědět, jak vypadají plivance po lidech, mohu ti soukromou poštou přeposlat zprávy tebou chráněného R_L. Ani já nejsem jediná, kdo druhou tvář tohoto člověka poznal. Já žádnou fobií netrpím a máš pravdu v tom, že ve vybírání přátel bychom měli být obezřetní. Přeju Ti vše dobré a Tvé přání beru na vědomí. Marcela

mylenka + ruprecht: Teda až teď jsem se dostala /a vůbec nevím, jakým tahem náhody/ k vašim komentářům zde. Jsem otrávená, kam až může lidská hloupost zajít. Marcelo, už mě nepovažuj za svého přítele. Tímto okamžikem jím nejsem. Míra mojí trpělivosti s Tvojí fóbií právě přetekla. A věř mi, že k něčemu tak radikálnímu přistupuji ve svém životě poprvé. Nemám vůči Tobě žádných negativních pocitů, nemám žádné. Jen že ti přeji brzké vyzdravění. To abys už nemusela plivat po lidech.

moorgaan
11. 05. 2008
Dát tip
jirik.. reakce na tvuj pohled k vicero dilkum co tady mam- urcite mas pravdu v nekterych vecech, psal jsem to kdysi ,kdy jsem zas tak moc nevenoval pozornost nejake forme ,ale spis obsahu.. takze to je zacatecnicke.. ale ponecham to v tom tvaru co mam, abych vedel, jak to zacinalo.-))..diky za navstevy!

j_i_r_i_k
11. 05. 2008
Dát tip
:) A tohle už zase jo, blbůstka přesně podle mé chuti, hravá a s pravdivým postřehem na závěr.

moorgaan
06. 04. 2008
Dát tip
tohle teda slo.. tahal jsem jak tahoun.-))


Marcela.K.
03. 12. 2007
Dát tip
...nepitvej...neživíš, tak nepitvej :-))

ok nechce se mi to pitvat...:o)

Marcela.K.
03. 12. 2007
Dát tip
Nikdo není dokonalý, milý Alfíku, ale někdo si myslí, že má pod čepicí...a ono ...bohužel...NIC_Li :-)

aspoň někdo je tu dokonalý...:o)

Marcela.K.
01. 12. 2007
Dát tip
...podepisuji, rupe... jsi Colombo ;-)

ruprecht
01. 12. 2007
Dát tip
celá ta série jako by vypadla z pera jednoho dost nechutného člověka... mám podezření, že je to nakonec on sám... už má z ostudy kabát, tak se převlíkl a čeká, že mu na to někdo skočí... ale to psaní je natolik špatné, že je téměř nezaměnitelné...

0 je šest?

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru