Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

e-mail pro kamaráda

19. 12. 2007
7
15
2280
Autor
větroplach

19.12.2007 v 11:12

Ahoooj Péťo! padaj mi víka a usínám za pochodu ve čtvrt na čtyři /rozuměj ráno/ jsem vypla troubu zabořila zobák do peří a už ted před desátou /to jako dopoledne/ se zuřivě snažím přepnout na vyšší rychlost ale jaxi jsem asi dolila málo oleje a zadřela se protože to žádnym způsobem nejde. do večera se určitě rozpohybuju....takže jak tak o tom přemýšlím čeká mě ještě stěhovat postele stěhovat dřevo vytírat utírat prach koupit rum na mandlový cukroví upíct mandlový cukroví umíchat do něj krém umíchat na něj polevu umíchat do ořechů krém koupit stromeček koupit vnitřnosti na polívku koupit kapra na kapra koupit brambory na salát a majolku a zeleninu taky možná nějaký dárky by se pod tím stromečkem měly objevit tak ty taky ještě musím sehnat donést do obchodu paragon kvůli reklamaci zaplatit spoření přehlásit plyn chodit do práce chodit do druhý práce bejt v tý práci v pátek do sedmi a v sobotu do tří koupit droždí na vánočku spařit mandle oloupat mandle do vánočky a na cukroví a a a a a a hele to by tak zatím stačilo možná si ještě zobnout nějakej prášek na nervy aby mi z toho stresíku nevylezl mozek ušima ven jenže po prášku jsem spavá a když už takhle mam málo času na spaní tak nebudu jíst prášek po kterym bych asi brzy za chůze zjistila že ne vlastně nejdu ale ležim někde ani nevim kdy a jak se to stalo a spim. tak to jsem nějak usnula od věci. no prostě ti celym tim dlouhym povidáním chci říct že dneska se fakt necejtim na to jít někam posedět.
uštvaná já

15 názorů

šňupálek
18. 05. 2008
Dát tip
nejen ženský teda.

šňupálek
12. 02. 2008
Dát tip
kapra na kapra :-D jó, ženský..... to maj těžký....

tož salát a kapr byly jen salát a kapr - ne hnízdo bacilů? to byla klika :o)

větroplach
29. 12. 2007
Dát tip
tak letos se spíš hodí to "přežitý", protože se probouzím z brutální chřipkový mdloby. Naštěstí mě v plném zásahu skolila až 25. ráno ;-)

tak svátky snad máš prožitý a přežitý... tadle v podstatě hrůzná výpověď mě tak nějak potěšila... tak už jen pohodu nejmíň na rok vinšuju :o)

Robinia
20. 12. 2007
Dát tip
Krásné svátky i Tobě, bez shonu :-)

větroplach
20. 12. 2007
Dát tip
dík za návštěvu, dík za tipující spřízněné duše a přeji krásné svátky.

větroplach
19. 12. 2007
Dát tip
Robinia: duše? co je to? málem ani přes hmotu nedohlídnu. ;-)duše přijde na řadu nejdřív tak až zasednem k štědrovečernímu stolu....a následující dny. na ten čas od ťuknutí skleniček v přípitku se těším. to se už nic nebude dohánět, co se stihlo, to je....

jazzgirl
19. 12. 2007
Dát tip
Už jsem domááá:-). Ale myslela jsem, že ten poslední letošní školní den bude nekonečný. No, skoro byl...

Robinia
19. 12. 2007
Dát tip
jéééééééééééééééé to mi mluví z duše...

větroplach
19. 12. 2007
Dát tip
dík :-) a doma už určitě brzy budeš, ne?...na Vánoce no a větroplach je prostě divnej pták, takže má k peří hodně blízko ;-)

jazzgirl
19. 12. 2007
Dát tip
Jinak - to "zaboření zobáku do peří" je obzvlášť povedené a zcela jistě se bude líbit "papouchovi":-)

jazzgirl
19. 12. 2007
Dát tip
Och, připomíná mi to moji mamku:-). Už abych byla zase doma...*

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru