Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Falzifikát opisu popisu

29. 12. 2007
2
4
1188
Autor
Jezuita
Vidíš-li strom ten? ne, salát okopávám zelení listové mši dáme sloužiti peníz jistý sama koruna byl by každého června zralo zvoň ni čemu ruku podati čeho jsi neviděl hlubinu vyšší rozumu slovou bezednou bezduchou sázeno slov i vět marně stéblo jim hledati dlani té roků nečítáno -------------------------- stejný krok by mohl umenšovat vše, co nedovedeš ohraničit zkusmo kleneš klenutí, barvíš barvami jakoby věštec tesal vizi sokl hrou v kostky věřil, že cesty potečou pravým úhlem také daleká náhoda naruší pravidlo jak se rozsypala tvoje první bábovka?

4 názory

pupin
30. 12. 2007
Dát tip
ha!stopa - čas a budoucnost fakticky neexistují.. co se týče opisu popisu - zhlédla bych kroky rukopisu,pak bych sna moudřejší byla...je fajn,že se to dá číst víckrát a víckrát. -objevíme 1.hladinu,pak třeba 3. a tak,resume:|vyznívá pro mne hořkosladce,s převahou hořké..

Háber
30. 12. 2007
Dát tip
...pravým uhlom...* pečený je pohľad***

Jezuita
29. 12. 2007
Dát tip
Létání stojí za to.Přemýšlet o světě a potom si zalétat na dané téma.Třeba když se dozvím, že čas a budoucnost fakticky neexistují.Ty básničky jsou vlastně rozhovory se sebou.

Honzyk
29. 12. 2007
Dát tip
...jako obvykle zajimavy psani, tak trochu nad zemi, pak pristane, ale jen zdanlive...pomerne tezky cteni, myslim si, ale vyplati se...***

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru