Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Vraťte mi ticho

10. 01. 2008
22
30
3253

Kdybys věděl a kdybych věděla, bylo by to ještě horší... Takhle nevíš a já tápu a společně se můžem smát...

Když umírá má touha,

když tvé oči se lesknou.

Já prosím

zas

znova...

.

.

.

vraťte mi tu chvíli tesknou...

 


30 názorů

Jakubisko
22. 06. 2012
Dát tip
jak řekl kapitan, melodie mě taky napadla...a tak trošku mě ten konec donutil k úsměvu, i když jsem věděl, že úsměvný není...:)

A.H.
09. 10. 2009
Dát tip
Moc jednoduche

Podměsíc: Mně sedí zase Tvá kritika :) Paulova Veronika: Děkuji, moje milá :) Anyz: Ach.. vítám Tě, dlouho jsme neslyšela Tvá slova. tanejtišší: Tak já šeptem poděkujuuuu :) Magali: Milujeme ticho a své nejbližší přátelé.. vzpomínáš? Vlastina, Vampyrella, jagara, Tiché moře: I vám velký dík :)

Magali
26. 07. 2008
Dát tip
Můj nejmilejší Vzdálený_hlase_moře... dýchla na mě nesmírně smutná nálada. Velmi se mě dotkl prolog, ten obraz je tak žalostný, až mě to bolí. Vraťte mi ticho - já ho miluji. ¨t¨i¨p¨

Co nevidomý neuviděl, to neslyšící uslyšel. Souhlasím s ostatními že je to moc pěkné:) nějde o to zde ukazovat díla prvotřídní kvality a vědět, že se vždy podaří. Myslím, že tu jde o to napsat něco od srdce, druhým pro radost a pro přečtení, co právě pociťují ostatní..! Ale kažný to vidí jinak.

Líbí se mi na konci ! Vraťte mi tu chvíli tesknou....

**

Anyz
18. 01. 2008
Dát tip
prosim o navraceni chvil radeji bych tapala a smala se nez takhle pekne to mas:o)*

Podměsíc
12. 01. 2008
Dát tip
Prolog se mi líbil víc než sama báseň. Obojí mi ale sedí. *****

Fajn:) Budu se těšit:)

Jsem....ale z Tebe :) Mas pravdu, nechci se hadat. Vyjadřil jsi svuj názor, na něj máš právo. To, že se mi nelíbí, je můj problém. Tak snad někdy napíšu něco, co tě zaujme... měj hezký zbytek dne. Mary

Jistě. Píši jen negativní kritiky, to je poznat na první pohled (určitě to sleduješ, když to tak rozhodně tvrdíš). A ještě jsi opomenul zmínit fakt, že jsem zneuznaný básník. Nejsi nemocen?

Zvláštní je, ale, že se nepodíváš na jiná díla, vid? Ty prostě chceš jenom (negativně)kritizovat....ne jen říkat svuj názor, ale ukazovat všem, jak ty to víš nejlíp....víš, možná by ses měla řídit citátem " Třísky v očích jiných hledáš, ale trám ve svém nevidíš." Chce to trochu pokory...paní... Už prosím nechod na mou stránku...

Nejsme politovna, pánové. Špatné dílo bude špatné, ať už si jeho vznik odůvodníte jakkoli. Umírající touha, lesknoucí se bulvy či prosby o návrat v takto koncentrované formě nejsou ničím jiným, než kýčovitým blábolem, a žádný soucit čtenáře s autorem na tom nic nezmění. Tohle dílko by možná potěšilo slečnu, která by jej dostala na papírku o velké přestávce (jsou ještě vůbec velké přestávky?), ale vydávat jej za poezii, to je stejné jako tvrdit o cihle že je to kus chleba...

kapitan, silence, Háber, Vlastina: Vám všem moc děkuji. Pišta: Tohle je literární server, který má sloužit, jak čtenáři, tak autorovi. Pokud se autor potřebuje po dlouhe době rozepsat a jeho dílo ještě není zcela dokonalé, neměli by mu ostatní čtenáři srážet nohy, jak tomu děláš právě ty. Toť vše. Měj hezký den. Horavin: Děkuju za zastání :) Petrusha: Jasně , že musí. Oldjerry: No, moc hlasitě ne, ale neboj, však mě znáš, po dlouhé době, jedna na rozjezd, a pak třeba už něco pořádného...a pak dlouho dlouho nic :) Fairiella: Prolog je možná ještě výstižnější...máš pravdu. Bossi: Tak jest...neboj...něco přijde. :o) avox: Slovy klasika :) Děkuji.

avox
11. 01. 2008
Dát tip
Je pěkná, když umře touha, umře všecko... lépe umírat touhou... */

Bossman
11. 01. 2008
Dát tip
Je pekna, ale u tebe jsem zvyklej na jinej nadech z pismenkovani.))

Háber
11. 01. 2008
Dát tip
pekné*

Fairiella
10. 01. 2008
Dát tip
* za prolog hlavně... je mi bližší než jsem při prvním čtení myslela

Oldjerry
10. 01. 2008
Dát tip
Vzdálený hlas moře už zase začíná hlasitě šplouchat a nic netratil na kráse vln. Minimini...tipitipi

Hezké.......

Petrusha
10. 01. 2008
Dát tip
a musí byť silu mocou i to ticho?

Horavin
10. 01. 2008
Dát tip
Tohle je literární server a tam patří miniatury. Tahle je dobrá. Ty jsi kritik, tak kritizuj, ale nepobuřuj, Pišto. *

Tohle patří do sms a ne na literární server...

silence
10. 01. 2008
Dát tip
moc hezke, a pro mne momentalne nhorce trefne ... *

kapitan
10. 01. 2008
Dát tip
drobná melodie...

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru