Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Umět tak vrátit úsměv..

14. 06. 2001
1
0
1337
Autor
Bzzzz

Proč neumím kouzlit a neumím vrátit úsměv do tvářičky?..

Už je mi opět smutno:(  Proč neumím vrátit úsměv do Tvářičky mého milovaného? Tolik proplakaných večerů.. Proč se tak děje? Světe PROČ??? Kde je ten náš krásný smích? Kam se ztratil, kam? Naskýtá se jeden víkend, a Ty víš, že bych moc chtěla, abys tam jel, lásko moje nejdražší (K). Aspon na chvíli zkusit zapomenout (L).

Já vím, nejde zapomenout, ale malinko se snaž .. Já se take budu snažit. Lásko moje, zkusíme zapomenout? Na naše trápení? Půjde to? Já nevím, já nic nevím.. Medvídku můj, zkusíme být veselí, viď? Pokusíme se opět spolu tak krásně smát, viď? Je nám spolu tak krásně, viď, lásko? (L)  Fanoušku, pamatuješ na Tvá slova, kdy jsi mi povídal, že smíchem se žije? Že smích je velmi, VELMI důležitý pro žití?? jistě pamatuješ.. Ach Fanoušku. TEĎ jsi to řekl..Teď jsi mi sdělil tam "u nás", že se opět budeš smát..

Jsem moc ráda, moc a moc.. Už mi není tolik smutno, jako bylo, když jsem začala psát toto. (K)(L)(K)

Fanoušku můj nejmilejší, zkusíme se zase spolu smát, viď? Alespoň to zkusíme..

MILUJI TĚ Fanoušku muj nejdražší.. Tvá Zuzanka

 


Leila
16. 03. 2004
Dát tip
neděláš ty náhodou hanbu mýmu jménu? ;o/

815_0
21. 04. 2003
Dát tip
Podobný myšlenky mi jednu dobu proudily hlavou - "záchvaty" zoufalství a beznaděje... Vím o čem píšeš, i když Tě vůbec neznám. Dílko je fain - jen mu - myslím - něco chybí (*) :o)

Bzzzz
17. 06. 2001
Dát tip
moc děkuji, děkujeme.. Zuzka

Krel
16. 06. 2001
Dát tip
taktak...hodně štěstí..držím palečky.

hodně štěstí..

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru