Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Ahoj lidi! než nějak začnu sem vkládat svoje literární pokusy, tak bych se vám nejdřív rád představil. Jmenuju se Luboš

19. 01. 2008
6
42
2814
    a mám rád hrozně moc přírodu. To o mě vlastně říká to moje jméno na internetě. Myslivec. myslivec Luboš. Tak se jmenuji. Rád chodím do lesa s kamarádem Láďou a máme se rádi. Voba dva máme zelenou mysliveckou kamizolu s knoflikama a v ní chodíme do lesa. Nebo na houby. V zime nosíme do krmlece pod Jóžovou strání: žaludy, kaštany, liz (to abyste věděli, je taková lízací sůl pro zvěř ), seno. To pro srnky. Černou v revíru nemáme. Zatím. To u Vávrovce je to horší. Minulý týden tam prý sejmuli kňoura jako vrata od stodoly!
    Taky docela rád zahradničím a nemám s tím problém. A taky samozdřejmě rád píšu. Hlavně povítky, ale občas i poezii. Každý den sem vám něco vložím, aby nestála řeč a taky bychom, až se tady seznámíme, mohli někdy zajít do hospody, co vy na to? jinak bych si tady docela rád prostřednictvím inzerce našel nějakou pani, nejlíp aby jí bylo jako mně. Základní informace o mě jsem uvedl u svého jména. Akorát sem zapomněl na těn můj věk a už s tím nejde nic dělat. Jo a taky jsem zapomněl říct, že mám dva vnuky jako buky! Někdy vám je přinesu ukázat.
To by už pro dnešek stačilo, zejtra vám zase něco napíšu.
Mějte se krásně, lidičci!
Luboš

42 názorů

Honzyk
01. 11. 2018
Dát tip

skvost.


Prosecký
24. 10. 2018
Dát tip
Ty jsi Vychodočech?

Já mám rád všechnu zvěř a i ptactvo, pušku mám pouze na pytláci. A mám dva vnuci, jeden je moc hezká holka. Má šest let. Ahoj!


Prosecký
24. 10. 2018
Dát tip

Myslivec nemá rád přírodu. nenávidí lišky, vlky i jezevce, zato klidně nechá přemnožit býložravce a ti nám, sedlákům, žerou úrodu.

jinak se se tebou ale rád seznámím, zajdu i do hospody. jestli máš hezkou vnučku, zajdu s ní do kavárny a potom ji ukážu sbírku pytláckých převleků.


katugiro
30. 01. 2008
Dát tip
Začátek slabší, mno. Ale projdu si to...

avox
26. 01. 2008
Dát tip
Jednoho Luboše znám... a je mu přes šedesát, ale ten by nedělal pravopisné chyby. A věděl by, že i údaje na autorské stránce jde opravit nebo doplnit :-)))

Že vás to eště baví... :)

domin.go
21. 01. 2008
Dát tip
to je honzyk nebo skvrna na prostěradle? +)

Rajmund
21. 01. 2008
Dát tip
Ahoj Honziku!Nedívej se na záležitost tak skepticky.Svoje bližní poškozují jenom ti myslivci, kteří zapomínají, že štamprle drží lovec vždy v levé ruce.

Rajmund
21. 01. 2008
Dát tip
Ahoj dědo!Čím, vzhledem ku Tvému nicku, budeš ťukat do klávesnice?

Lizaaklarka
21. 01. 2008
Dát tip
rady se s tebou seznamime..mohly bychom si vymenovat basnicky o prirode...taky mame rady rirodu..mej se hezky..posilame tip..

JiKo
20. 01. 2008
Dát tip
Ahoj Luboši, já jsem Jirka, je mi 34 a na terapie chodím už sedum let

Duchové
20. 01. 2008
Dát tip
povídali, že mu hráli...

sabi
20. 01. 2008
Dát tip
čau lubo, už jsem si přečetla první povídku a myslím, že jsi tady úplně správně, chlape. pokud teda nezačneš psát o tom, jak ti andělé nasypali prachové peří do rozbouřené duše a zhasnuli maják vědění všeho a přitom ničeho, budu tipovat jak smyslů zbavená. tak se měj hezky, luboši. s pozdravem Tvá sabi

diketak
20. 01. 2008
Dát tip
Tohle je nejvtipnější diskuze, jakou jsem kdy četl. Nestačím žasnout.

Honzyk
20. 01. 2008
Dát tip
...mne uz jo, jednou stacilo, diky..DDDDDDDDDDDDDDD

Ahoj, já se jmenuju Luboš a zdravím všecky, které jsem ještě nepozdravil!

Honzyk
20. 01. 2008
Dát tip
--Lubosi, sorry, ale ja myslivce nesnasim...a nejbviác mne nasral ten, kerej nachytal na posedsu brzo rano prostitrutku, ktera tam klidne spala po nocni, no a von ji strelil..! A taky se strilite mezi sebou...a estře vim, ze jeleny teda strilet musite, ze jsou poremniozeny, ale takovydle predstaveni, vizitku, sem teda estře nedsal nikdo..))))...jezis, ja jhsem blbej, to je prdel, zejo???DDDD

Rabb
20. 01. 2008
Dát tip
a připomíná mi to honzyka..

Rabb
20. 01. 2008
Dát tip
miroslawe, asik už jsem tady dlouho.. ..připadá mi to až, pormiňte, trapné.

janicka17
20. 01. 2008
Dát tip
Tip!!!

ceder_john
20. 01. 2008
Dát tip
no jo bylo, ale ne každej miroslawek tu zůstane..

Miroslawek
20. 01. 2008
Dát tip
Co chvíli přijde někdo takový, co neví, že už to tady tolikrát bylo - vážně i v žertu, a teď už jen nuda, nuda, šeď, šeď, každý takový pokus. Veselé růžové brýle přeji ;o))))

to je na mě najednou nějak moc slov, který nějak divně navazují!

Já si dneska udělal ve srubu s Láďou kyselo a dal tam sušený hřibky, to byla mňamkošina! Nechceš se někdy stavit na dlabanec? A jsi vlastně kluk, nebo holka? jak to tady jeden pozná, no?

Abi
19. 01. 2008
Dát tip
Mňam..na ty houby:-)

Já zejtra vložím nějakou ze svých úvah o životě, nebo ňejaký z mých houbařských receptů, jo?

No já uš dlouho pišu a tak bych to rád nějak udělal, aby to někdo četl. Můj vnuk mi to tady pošteloval a všechno vysvětlil a že prej můžu pět děl sem vložit za měsíc. Je to sice docela málo, ale neumusí pršet, jen když kape, že?!

ahoj! a co je to to slovo? To znamená, že už jsem jako starý? Mně je něco přes 60. Znám mnohem starší chlapy, než sem já.

Abi
19. 01. 2008
Dát tip
Čemu vděčíme za tu návštěvu??:-)))

jezis:D

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru