Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

mateřština

20. 01. 2008
3
16
1522
Autor
archie

už na základce

byl samej průser

furt si mě kvůli němu

volali do školy

 

a jak je vzteklej!

ta jeho povaha

musí vodradit každou

a každýho

 

co jsem si s ním vytrpěla

si nikdo nedovede představit!


16 názorů

archie
12. 05. 2008
Dát tip
doporučuji při úplňku zavírat, a to důkladně, ale vzhledem k tomu žes pokousán, asi teď chodíte spolu?? ale zas jste ideální pár a je to romantické, že, jako jack nicholson, vrrrr :)

archie
12. 05. 2008
Dát tip
a víš, že jsem podobnou odpověď čekal, vážně ano, takže kterého vampa jsi potomek kníže siegfriede?? bo lykantropa?? já do toho moc nedělám :) osobně dávám přednost alpám. jen já a hory a pár dnů volna na cestu

archie
12. 05. 2008
Dát tip
na klar, ich verstehe... siegfried johannes... mno ještě že ne z transylvánských alp, jsem jaksi klidnější :)

archie
12. 05. 2008
Dát tip
o to jde, každý ji má jinou. tenhle text není tak úplně srozumitelný pokud ho čteš odděleně, já ho chápu v souvislosti s ostatními, jako ohlédnutí, rozbitá snění... atd. tvoje mateřština je tedy skama??

archie
12. 05. 2008
Dát tip
koukám že jdeš šabalovou cestou rychlého protiúderu, směju se, bo jsem zvyklý. pominu li tu ironii asi tolik: přečteš li si název, ten je mateřština, pak ten text vypovídá o mateřském jazyce, ve kterém vyrůstal (autor), byl jím obklopen, vůči kterému se vyhraňoval a kterému se, zčásti, stejně sám nevyhnul, je to jeho mateřština, ze které vyrůstá jeho jazyk. myslím, že to není tak těžké, nebo se pletu??

archie
25. 04. 2008
Dát tip
proč si myslíš, že tomu říkám poezie, toť tvá slova, díky :)

Santi€
23. 01. 2008
Dát tip
;*)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru