Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

...

20. 01. 2008
2
13
1674
Autor
deemzetpeeee
Na počátku všeho bylo poznání, že purifikovaná eukaryontní RNA-polymeráza II, na rozdíl od bakteriální, není chopná transkribovat geny in vitro.

13 názorů

legere
29. 03. 2008
Dát tip
Hele džoune, abys nám na tý přírodovědě úplně nezblb...

leze ti to na mozek, na počátku bylo úplně něco jinýho - A sluncem zvláčněná: Rasta, tydle průpovídky miluju - sou boží! (bez ironie)

ve vrcholné zkušenosti jazyk mystický básnický vědecký splývají a procházejí trhlinou ... kde už není jazyka

Phaedra
21. 01. 2008
Dát tip
Jestli na mě začneš takle mluvit, tak je mezi náma konec!

serp
21. 01. 2008
Dát tip
To mi připomíná školu, brrrrr. :-O

Honzyk
21. 01. 2008
Dát tip
..ja v oblibenejch mel jen JEZUITU...a ten mi oznamil, ze uz bude jen |Rajmund,,,,stejne tu jezdim porad jak pakos...a ctu skoro vsecko...))) ..."in vitro" sem bejval, a casto...dokonce jsem si myslel, ze jsem alkoholik, tak jsem jel do Plzne do FN na Lochotin, tam rek na psychiatrii B, "Dobry den, ja jsem alkoholik", a sedum tejdnu sem tak teda cumel, jak sebou lidi v abstaku triskaj vo zem, a ja nic...)...tak sem zase jel do Prahy na dvojku nekam, no sileny... ...tady in vitro zrejme v jiny souvislosti, text vsak pro mne nema, pardon, gnoseologickou hodnotu, protoze mu nerozumim..DDD---a este se tomu smeju:)))

Rabb
21. 01. 2008
Dát tip
je to česky?

anula16
20. 01. 2008
Dát tip
J: kromě tohodle si vybavím už jenom jeden řádek: Sochoškrt sic kalcisumpa, sen memi sa gar... ale netušim jestli je to dobře :D A dílku ani trochu nerozumim, biologie chodí okolo mě veeeelkým obloukem :D

Jednokdo
20. 01. 2008
Dát tip
I řekl Bůh: Kraklakvakve? Koranere! Ksonsirýři - guelira: Brifsi, brafsi; gutužere: gasti, dasti kra... Lalu lalu lalu lalu la!

Ay´Le
20. 01. 2008
Dát tip
s genetikou na me nechod:)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru