Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Stínový Globe

23. 01. 2008
1
8
1652
Autor
Enethen
Krátím si chvíli drápáním do stínu hřebík zabředne do poddajné hmoty a slova se rýsují jak verše na mrtvém jazyce Merkuciově když opěvoval královnu snění Mab Mladíčku s očima Petrucia Kateřinka čeká zkroť si mne, jen prosím, nekoktej přenech tu výsadu mně Mladíčku s móresy Puka nebo raději elfího krále oslí hlavu vraťme oslům a pojďmež tančit! Černoušku můj žárlivý šátek nech šátkem a pakliže ti mé slovo nestačí mohu přísahat Nepřísahám na lunu tu nestálou milenku na sebe, na sebe se ti upíši můj jemnocitný hochu se srdcem Romea a duší Hamletovou

8 názorů

Enethen
10. 11. 2009
Dát tip
díky =)

Sebastian.M
09. 11. 2009
Dát tip
mne sa to paci...to zakonponovanie shakespera(moj oblubeny autor) to je fajn.

Enethen
22. 06. 2008
Dát tip
A mě zrovna v tu chvíli napadli právě tito pánové =o) Nešlo o nic předem připravovaného, spíš to ze mě vytrysklo, uznávám, že s odstupem to i mě přijde jako kýč. Taková básnička pro širší veřejnost =oP

Mohla´s vymyslet originálnější postavy. Jako jedna z mnoha rekvizit na toto obdobné téma - nevím. Chybí originalita, pointa. Ty předchozí dvě se mi líbily daleko víc.

Enethen
23. 01. 2008
Dát tip
Všechny myšlenky, které dostanou formu slov, jsou svým způsobem znásilněné. Já hry od Shakespeara miluji, v některých jsem i hrála, dost se mi promítají v obyčejném životě. Možná proto se mi nezdá až tak nenásilné, když o nich jednou za čas něco napíšu, zvlášť, když je to spojeno v jedné básni s mou osobou. Jinak díky Santi€ i doktoru vostepovi, každý konstruktivnější (plusový i mínusový) názor přijde k duhu =o) A Honzyka zklamu, bude se muset o Lojzu a Maru pokusit sám ;o)

Santi€
23. 01. 2008
Dát tip
teda nenásilně vpašovaný shakespeare mě dostal, ty dostaneš tip

Honzyk
23. 01. 2008
Dát tip
...ja bych raci texty vo Lojzovi a Maru...nekecam...)))

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru