Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Jamování s Frantou Gellnerem

24. 01. 2008
10
11
1782
Autor
JirkaS

.....

Venku je to vpravdě na posrání: místo sněhu zeleň mokrých strání A newyorská burza? ta je v řiti - nic není tak jak by mělo býti Ronvěž dobrá žena chybí v loži aspoň že se z Polski vrací Jožin /ještě že ten Šengén máme v kapce - teď si čáru sjedem kdy se zachce/ Nechápu jak někdo může počít Nad tím kroutím hlavou / kulím voči Avšak stará pravda je dost tvrdá: že když chudoba je jen se mrdá

11 názorů

Fart
05. 02. 2008
Dát tip
a taky když oko bere svět na tebe sere ... ser na lásku ser na bídu z hoven postav pyramidu ... *- .... ježíš ... asi jsem uletěl ... a teď mě ještě ke všemu posere Kukačka ... :--)))

Marcela.K.
25. 01. 2008
Dát tip
Je to děsný :-)) děsný v tom, že je to tak jasný ...na tebe až nezvykle...a slabota to není, alfi, to ne...jen takovej JirkaSův úlet do kukaččího hnízda :-)))

:-))) Frantu mám zrovna rozečtenýho ;) pobavilo ;) *

serp
24. 01. 2008
Dát tip
trvdé, ale líbí se mi to :-) *

Honzyk
24. 01. 2008
Dát tip
...no, mne napred vadilo, zes ho sem vtah, chudaka, ale po druhym precteni, kdyz clovek si uvedomi, co psal a co ted tady servirujes ty, je to prdel teda.D ...*

JirkaS
24. 01. 2008
Dát tip
PS: a nebyl to náhodou pan Hrabě, co? :-)

JirkaS
24. 01. 2008
Dát tip
Alfonzíku, klídek, vím ze Pepík psal Jamsession, neboj...

slabota. Čekal jsem, když už sis půjčil název od Kainara, že to bude na úrovni...tak příště,no.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru