Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Třeba se... třeba se vás... plachej

29. 01. 2008
4
12
2071
Autor
Robinson

Někdy palí to, co jsme neudělali a jindy to, co ano...

Někdy hádám
co by se stalo
kdybych místo na tvář
tě políbil

Au...
ještě to pálí

A ty ses ani neotočila


12 názorů

maracaibo
19. 03. 2009
Dát tip
Ta se mi ale líbí! :) Hravě, líbejme hravě ... a zlobme ;-) tip

Honzyk
01. 02. 2008
Dát tip
..ani to nedelej, voni po mne na zacatklu chtreli A CO NEJVIC KRVE....budou hazet do busu a tak, asi aby se ůlidi vic bali...:))...ale ja si uhajil tydle typky..))

Robinson
31. 01. 2008
Dát tip
Honzyk: Koukam, ze do Detektiva budu muset nahlednout, diky za tip ;-) větroplach: Diky za zajem xMak: do detailu bych nesel, to uz by bylo asi moc osobni ;o)

xMak
30. 01. 2008
Dát tip
By me taky zajimalo, jestli facka nebo co... Nebo ze by nedala? To taky nekdy pali... *

větroplach
30. 01. 2008
Dát tip
*

Honzyk
29. 01. 2008
Dát tip
..no, mne se sem tam do textu vloudi...treba ted tu leti "nedelej do mne tlaky"...a tak, a pisu takovy povidky do casaku Detekvit, pribehy ze Zizkova...na kseft...:)) Detektiv...treba vo hrobnikovi, co rad varil, vo chlapovi, ktere mel udelany zuby z moodritu, protoze se bal jit k zubari...a taky jedna Pribeh kuratkovy, jak jedna baba druhy hazela ze 3.patra zmrzly kure, ta ho nechytla, ale ruku si roztrhla vo nohu toho kurete a dala se ji do toho sepse, a ruku ji urizli u zapesti, protoze ji to nekrofovalo pres vikend, chtela tu hazejici zalovat, ale pak se usmiril\y,a ted este ta hazejici tu poskozenou vodi za pahejl a chodej stejne vobleceny...

Robinson
29. 01. 2008
Dát tip
Asi bych se mel poucit o zizkovstnine ;o) Hadam, ze zajimavych perel by bylo vic nez dost... A co v ji napsat nejake dilko?

Honzyk
29. 01. 2008
Dát tip
...a proti prologu nic nemam..:)ú

Honzyk
29. 01. 2008
Dát tip
...to je takovej zizkovskej argot...la pardooon....asi ze je tu tolik zenskych starych..))--

Robinson
29. 01. 2008
Dát tip
Nedavno jsem nekde cetl, ze lide vic lituji veci, ktere neudelali, nez tech co udelali, i kdyz blbe... Asi nas to "co by kdyby" trapi vic... Honzyk: s anatomii se netrap, at uz to bylo cokoliv ;o) Jen maly detail - paron je muzskeho rodu, tedy le pardon ;-) Prolog nebyl snahou o originalitu, ale snahou o prosty prolog...

Honzyk
29. 01. 2008
Dát tip
...ten prolog je uz, la pardon, tisickryt ruznyma filosofama vomletej....:))..mela v puse cigaro, nebo co...?.)) ...nebo...:?)- nebo nevim..facku ti dat snad nemohla, kdyz se ani nevotocila...jeden aby tady mel k ruce anatomickej atlas..))

ironst
29. 01. 2008
Dát tip
ten prolog je bajecnej, nekdy ma clovek uplne pocit, ze proste neco musi udelat, jinak by toho jednou litoval

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru