Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Zamilovaná (?)

13. 02. 2008
19
18
2066
Zítra je svatý Valentýn a já už nemám komu bych dala to srdce z čokolády malé v červeném staniolu schovala jsem ho do police před pár dny to jsme byli spolu dát mu ho chtěla/nechtěla spadly mi vlasy do čela a není kdo by vracel zpátky pramínek neposedný krátký a není kdo by povlečení mi po večerech navlékal na polštář není on už není je jenom hořké vzpomínání a malé srdce v polici v ostře červeném staniolu nahoru - dolů vzhůru - dolů tak nějak žijí básníci ...

18 názorů

Print
16. 02. 2008
Dát tip
? :-)*

Ó
14. 02. 2008
Dát tip
...moc pěkná...básníci to mají krásné, ale i těžké zároveň...s tím souhlasím....do puntíku...

Štírka
14. 02. 2008
Dát tip
jestli je z dobrý hořký čokolády, tak ho vážně sněz, já teda tenhle svátek nemusím... je mi cizí... a cokoli kdykoli ráda dám z lásky, když to bude láska :-) Netrap se, bude jaro, sluneční lejzr léčí rány, uvidíš... :-)

Janina6
14. 02. 2008
Dát tip
Tak nějak... ale nejen básníci... :-( a plánovaný svátek lásky je stejně hovadina :-)*

malykuba01
13. 02. 2008
Dát tip
*

pivnik
13. 02. 2008
Dát tip
prirad ho do vitrinky k ostatnim - k srdcim laskou znavenym. Drzim ti misto, hned vedle meho. A me planouci je vic, nez to jeho ;)

Dolfiness
13. 02. 2008
Dát tip
rozdávej srdce ale jen z čokolády to svoje si nech pro holky co tě mají rády. :-)))) dobrý, mylenko! :)

Marcela.K.
13. 02. 2008
Dát tip
Rozbal čokoládový srdce a rozmačkej ho v ruce uvař si zítra krupicovou kaši oslaď ji čukuládou... ať ti tam nestraší :-)) Stejně to je blbej svátek dej si klidně karbenátek kdybys srdce dala hned nebolel by tě teď svět rozdávej srdce ale jen z čokolády to svoje si nech pro holky co tě mají rády...ňam ;-)

Dolfiness
13. 02. 2008
Dát tip
dojala mě... asi vím, o čem mluvíš, některé věci jsou někdy strašně zbytečný, najednou, tak jakože navíc a ještě k tomu připomínaj co (ne)bylo a mohlo být.. taky se mi stalo něco podobného, ovšem ne na Valentýna, ale u výročí :-( jinakk těm rýmům - mně tam naopak moc nesedí, připadá mi, že celá báseň je laděná atmosférově volným veršem a ty rýmy jsou tam spíš naočkované - osobně bych je radši vynechala - a je to taková pěkná náladovka *

nahoru – dolů (od sebe – spolu) tak nějak žijí básníci... * * * T * * *

básníci dávají srdce pořád, nejen k Valentýnu :o)

macecha
13. 02. 2008
Dát tip
Možná je to tím, že Valentýn, není z našich svátků. Proč napřed dávat srdce tomu, kdo neopětuje naši lásku? Jsem příliš velký realista, proto ze mne nikdy nebude básník. Možná,právě proto nevím, co znamená-to srdce dát, nežiju a proto snad, nemůže mít mě někdo rád. Na druhou stranu, je možná lépe zklamání nepoznat. T :o))

palino8
13. 02. 2008
Dát tip
máš tu pekné rýmy, za posledný čas ani najlepšie z Tvojich básní

Petrusha
13. 02. 2008
Dát tip
ešteže nie som básnik a nedostávam srdcia k valentýmu :)

moorgaan
13. 02. 2008
Dát tip
básníci nežijí, ti svůj život básní, a když se na chvilku zasní.... tak uteče jim nit, a neví ,jak dál jít'''-----------/****

*

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru