Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Pojďte se mnou napsat dílo

21. 02. 2008
1
4
841
Autor
annoonnyymm

Chtěla bych, aby jste se se mnou na něčem zkusili podílet. Vím, že jsem na písmáku chvíli, přesto bych ráda něco zkusila. Určitě to zkoušel už někdo předemnou, ale stejně mě zajímá, co z toho výjde. Možná vůbec nic. Pravidla jsou jednoduchá. Každý může připsat, co chce, maximálně však souvětí o čtyřech větách. Všichni, kdo se zúčastní, budou napsáni jako autoři.

Seznam autorů: Annoonnyymm
                        Aurora Těšínská
                        Parmenides
parmenidesparmen

Na naší škole učil jeden moc fajn profesor, takový ten typ, kterého studenti respektovali. Byl to vskutku vynikající pedagog, vzdělaný, zkušený, s velkým rozhledem, měl však jednu zvláštnost. Ona to vlastně nebyla ani tak zvláštnost jako celkem neškodná osobní libůstka...a když se to vezme kolem a kolem, nebyla to ani tak osobní libůstka jako spíš už velmi pokročilá a nechutná perverze, kterou profesorova pověst velmi trpěla. ...


4 názory

megahit
16. 07. 2008
Dát tip
Nikdo ho za celá léta neviděl v jiné obuvi, než v oněch bačkorách-ať už svítilo slunce, nebo mrzlo. Zlí jazykové tvrdili, že v nich i spí. Nikdo už mu neřekl jinak než Papučka...

Zajímavý nápad. Jdu do toho:-) Byl to vskutku vynikající pedagog, vzdělaný, zkušený, s velkým rozhledem, měl však jednu zvláštnost.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru