Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

stále-(ne) s tebou

05. 03. 2008
3
13
1758

pomalu uléhám do postele

s vědomím,

že jsi tady před chvílí

ležela ty,

a že mi na polštáři

po tobě ještě zůstala

trocha tvé vůně

kterou se můžu uspat

do těch nejsladších snů,

a že mi na posteli zůstaly

tvé tmavé dlouhé vlasy,

po tom, co ses tu před chvílí

česala. vlasy,

do kterých se můžu

zamotat a cítit se

celou noc v bezpečí.

celou noc s tvou vůní,

s tvými vlasy, se vzpomínkou

na tvůj úsměv, na tvou duši

na tvou lásku, na tvé krásné tělo

a na tvé doteky.

celou noc s tebou.

13 názorů

Mno nevím,jestli je to psané pro tebe ;-) Ale můžes si to představovat :-)

Tesat do kamene....

ale ať si kdo chce řekne, že se mu to nelíbí.. ale ať to nevyznívá tak, že: nelíbí se mi to=je to propadák.. protože to nemusí být pravda.. je to jen subjektivní pocit a to že jsi tady na tomhle serveru "kritik" vůbec nic neznamená.. neznamená, že co řekneš, že je špatné, je špatné..

ano, pišta chtěl říct, že je to sračka, ale má ocásek, tak nemůže (úkol splněn, brzy probereme mé platové podmínky ;) )

Příště si do prologu vepiš "Jestli se vám to nelíbí, tak mlčte". Ušetříš si nervy a budeš tady mít krásně volno. P.S. Volám svého tiskového mluvčího - heslo "úplavice".

tak nějak je mi jedno, jestli jsi pišta, nebo fišta a tvoje teorie autorova omylu je mi..(však víte kde:).. neříkám, že je to kdovíjaké dílo, neříkám, že je dobré, průměrné, podprůměrné, nebo jaké.. ale kdybych se měl hodnotit z cizího pohledu - na úroveň písmáka solidní.. dost solidní ve srovnání s některými studenty, co jsem teď nedávno četl.. jasně líbit se ti to nemusí, ovšem to neznamená, že je to sračka.. nevím, jak jsi přišel k funkci kritika, ale jednou už ji máš, tak budiž:).. mi se tvoje volné verše taky nelíbí.. no tak co, tak se z toho neposerem, jak se lidově říká.. hold všem se moje tvorba nelíbí.. všem (ani mi, jak už jsem řekl) se nelíbí ani tvoje tvorba.. tak už to bývá no..:)

Došlo nejspíš k omylu. Autor chtěl udělat radost své milé, leč je to popleta a místo do e-mailu vložil text na literární server. Jinak si to nedovedu vysvětlit.

moorgaan
05. 03. 2008
Dát tip
no jo, styska se ti co?.../*

tristes
05. 03. 2008
Dát tip
no jo ale zas ona dotyčná to ocení jaképak hlubší kritiky

Ay´Le
05. 03. 2008
Dát tip
Honzyk to podal sice krapet drsne ale co naplat kdyz je to vystizny..

Honzyk
05. 03. 2008
Dát tip
...banalni, az to triska dverma vod koupelny...se neuraz, ale todle by mohli ukazovat zacinajicim "spisovacum" jako odstrasujici priklad..

Dolfiness
05. 03. 2008
Dát tip
vyznání je to krásné, ale na báseň by to chtěl otrošku osekat, i když chápu, že je to těžké, protože to zní jakoby přímo plynoucí ze srdce... jakože bylo by hezký, kdyby to bylo určený mně :( přece jen tip, dotklo se mě to *

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru