Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Svet je strom, je v ňom obloha

12. 03. 2008
6
4
1097
Autor
halcon.

až ráno vstanem,

budem už trocha mŕtva

 

keď dýcham starnem

hovorí

čas plynie iba v noci

ja nikdy nezaspím

 

počuješ?

 

už nikdy nedovolím svojmu telu spať

 

žena je strom

 

visia z nej ramená a vlasy

 

aj Svet

je trocha mŕtvy

 

zo Sveta visí obloha

 


4 názory

halcon.
13. 03. 2008
Dát tip
gabr : aj mna to potesilo. :)) vsetci dvaja ludia, ktori ma precitali mi to aj okomentovali :))

halcon.
13. 03. 2008
Dát tip
uz druhy moj text.. :)) teda druhy, ktory si si pozrel :) honzyku, dakujem, ze ma citas, toto je basen z cyklu, kde nejakym sposobom svet zohraval bud vedlajsiu, alebo hlavnu ulohu. je preto napisany velkym, pretoze vsetko sa toci okolo neho, pricom Svet ako taky je tuna vnimany ako zivy organimus, ktoreho castou je vsetko a vsetko sa ho aj dotyka, ako bytosti, preto citlivo zareaguje na aj najmensi podnet. je to ako ked niekto pise basne dievcatu, ktore velmi miluje a aj ked da vsetko malym, meno dievcata malym dat skratka nemoze... ale ako hovorim dakujem. konkretne tato basen je vacsia ako ja. poznas to napatie, ked musis, skratka musis nieco napisat? toto je ta moja. ja osobne som ju pochopila az po nejakom case. aj nazov je basen. citala som ju dookola a potom som pochopila, ze v nej vsetko so vsetkym suvisi. napisala som ju, ano, ale tuna to bolo skor tak, ze tato basen sa napisala. ja som len pero.

Honzyk
13. 03. 2008
Dát tip
...si nemuzu pomoct, uz treti tvuj text...a mam pocit, ze velka pismena textu skodi : strhavaj na sebe velkou pozornost, navic davaj pojmum jako "Svet", "trocha mrtvy" nadech az jakyhosi velikasstvi, nabubrelosti... ...a tohle jsou texty dva, si nemuzu pomoct....

gabr
13. 03. 2008
Dát tip
To je dobré, takové lehce burcující- jsem tady, a co dál. Potěšilo, díky. G

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru