Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

básník

28. 03. 2008
12
30
2699

Tak na těchto stránkách už sice k poslechu není (http://bandzone.cz/algorhythmofdecadance), ale jsou tam k poslechu jiné věci, tož tu ten odkaz nechám ;)

Svíráš mě v dlani

A do knih stížností a přání

V každém muzeu mých přehmatů

Básně o odchodu a návratu

Skládáš

 

Víš, já nejsem básník

Jako ty neumím

Pozlátkem písmenek

Pohladit po duši

 

Nejsem a nechci být

Ani tvé svědomí

S kým zrovna spíš

Nevím a netuším

 

Drtíš mě v dlani

A v knihách stížností a přání

Butiků komerční hysterie

Závan pocitu z tvé poezie

chybí

 


30 názorů

A.H.
16. 09. 2009
Dát tip
Silne*

děkuji...

Impresse
22. 03. 2009
Dát tip
*

http://bandzone.cz/algorhythmofdecadance jen upozorňuji, že slečna zpěvačka byla nachlazená a navíc je to nekvalitně nahrané, takže místy není zpěv moc slyšet. Ale pro představu...

Lakrov
23. 05. 2008
Dát tip
škoda, že neznám melodii. Bude to asi krátká písnička, protože se mi nezdá, že by se některá z těch slok dala opakovat. První a posldení odstavec sice působí trochu jako refrén, ale na to, aby byl předložen víckrát, se mi zdá přiliš 'bohatý na slova'. škoda, že je tak krátká :-) A škoda, že nevím, jak zníš.

Kuji :)

KayTee
17. 05. 2008
Dát tip
Super..moc.. asi to nejlepší,co jsem dnes četla *

Děkuji za vyjádřenou podporu, autore hudby :)

Honzyk
03. 05. 2008
Dát tip
..bych prosil:))))))))

Fidorka69
03. 05. 2008
Dát tip
4Honzyk: No jó nó, se starým, dobrým Joem se holt nemůžeme rovnat!!! ;D

Honzyk
03. 05. 2008
Dát tip
....este aby...! ja posloucham Cockera prave...))))))

Fidorka69
03. 05. 2008
Dát tip
Autor hudby a zpěvačka ´sou naprosto spokojeni!!! :) Brčálovka napsala moc pěknou báseň o věcech, o kterých ´sme si spolu psali, takže pro mě má tenhle text naprosto jasný smysl i přesah do konkrétní, osobní roviny... Pokud má někdo chuť a odvahu slyšet, jak tahle slova zní s hudbou a s vokálem, tak si může pracovní verzi poslechnout zde: http://www.bandzone.cz/algorhythmofdecadance ...song najdete v playeru pod překvapivým názvem "Básník"...;D Ale nikoho k poslechu samože nenutím!!! :P *

Inu, asi nic.

Inu, jejich chyba. Co já s tím.

P_H: nebude, muzikanti jsou spokojení... ;)

No, to bude ještě fůra práce...

evouš
12. 04. 2008
Dát tip
ta posledni sloka zda se mi fajnova velice :)*

Třeba je hudba natolik dobrá, že upozadí můj text ;) Btw, nemohl by si svou upřímnost nějak rozvést? Konkrétní a konstruktivní kritiku mám přece jenom raděj...

palino8
10. 04. 2008
Dát tip
budem úprimný: toto nikdy nechcem počuť v rádiu :)

Cairo
29. 03. 2008
Dát tip
není to špatné, ale...chybí mi tam autentičnost.chtělo by to nějak podtrhnout, zvýraznit.není tam čeho se chytit.ale jak říkám, špatné to není.

Honzyk
29. 03. 2008
Dát tip
...ale neda se povedet, ze nerika...lepe: nezasahlo me....Tak.

Ok beru. Prostě Tobě to nic neříká.

Honzyk
29. 03. 2008
Dát tip
...no, mne ten privlastek prisel nejlepsi, tezko hledal jsem cesky ekvivalent, momentik...ono "plany" u Slovaku a Cechu neni stejny...ma "posunuty" vyznam, vis...? ...Pockej...proste "bez ucinku"......jo, "navic" taky... ..a kdyz opisi, tak se ptam, proc byl vubec tento text napsan..., a pro, rekneme, anonymniho ctenare ? Pro mne nema presah...a muze zaucinkovat jen na konkretniho adresata, domnivam se....tak nejak:)

Nuž protože chci názor na pracovní verzi, to je jednoduchý :) Autor hudby ji ještě nečetl celou, takže předpokládám nějaké změny... Proč Slováci, Češi taky říkají "planý". Ale kdybych mohla poprosit... trochu konrétněji?

Honzyk
29. 03. 2008
Dát tip
...brcalka, hele, ja teda nevim, proc mi davas precist prcverzi...?.))).... ...no OK : text pripada mi, jak rikaj Slovaci, "plany"...kdyz jsem byl na Slovensku, nechali me tam na chate behat s antenou, kterou uz odpojili , a meli ze mne prdel...a rikali mi,: co tu behas s tou antenou, debil? Ta tvoja je plana...-----------)

i tobě :)

Smíšek:-)
29. 03. 2008
Dát tip

dík :)

Háber
28. 03. 2008
Dát tip
milé*

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru