Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Like vegetarian

20. 04. 2008
3
8
1144
Autor
45rpm
Mark Spencer jel taxíkem z bowling baru, vedle něj seděla štíhlá prostitutka. Zaplatil si ji na celou noc. Hovořila. Před hotelem Mark zaplatil řidiči, pozdravil recepčního a nastoupil do výtahu. Prostitutka se přiblížila, avšak Mark řekl: „Tady ne.“ Vyjeli do posledního patra, Mark odemkl dveře, zavedl dívku do koupleny, posadil ji na židli, svázal ruce a nohy a ústa. Zatelefonoval hotelové službě, nalil si Martiny a díval se na dívku. „Lidé si myslí, že jsem vegetarián, když nejím maso v restaruacích.“ Ozvalo se zaklepání. Mark vpustil poslíčka, který přivezl na stolečku různé nástroje. Mark mu štědře zaplatit a řekl dívce: „Udělám si vás přírodně.“

8 názorů

j_i_r_i_k
21. 04. 2008
Dát tip
Zajímavější, leč prostě to tam není, ta jiskra, co by mě donutila říct jo.

hlína
20. 04. 2008
Dát tip
bezmasý

hmm až po to "lidé si myslí..." celkem i jo, úplnej závěr se mi nelíbí

pozorovatel
20. 04. 2008
Dát tip
nic moc

Honzyk
20. 04. 2008
Dát tip
:DDD.........jauva)))))))

Honzyk: Tak to je vyborny:))))) Mne zas vypravel znamej, jak jim na oslavu prisel vegan a hrozne si pochutnaval na sulcu, dokud mu nerekli, ze je to z prasecich kuzi:)))

Honzyk
20. 04. 2008
Dát tip
---dobry dzkouk...a co teprve by udelal vegan---!.))--jsem si vzpomnel, jak jsme jednou psali cos o krisnacich, ja se sel projit po lese...a koukam, neco barevnyho se tam mihalo....jdu bliz, a tam krisnak, mel tam zakopany trvanlivy salamy...jsem se tak silene smal...todle musim rict i Predragovi:)))

:-)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru