Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Klec z šílenství

10. 05. 2008
5
13
1449

Malinko jsem předělal formálně můj naposledy publikovaný výtvor. Asi to pořád neni ono.. veskutečnosti to je blues, a bez hudby to asi fakt neni ono.

Sedm čertů
táhne moji káru
proměň mě v páru
a dostaň mě odsud
..Jsem Tvůj


         -


Bože jsem zatčen
v kleci z šílenství
a moje obilí
je voholený


        -


Kluzkej uzel kouká
do mýho
oka novýho
a ještě sloka
a bude to ukončený




Jsem Tvůj.

13 názorů

Alú
17. 08. 2008
Dát tip
Splň si potřebu a do toho.

MOžná bude vykonáno nahrávání, toto září.:) POtřebuju jenom kvalitní mikrofon.

Alú
17. 08. 2008
Dát tip
Tak do toho! A budu čekat avizo!!!

No, už hodně dlouhou dobu plánuju, něco nahrát a následně někam poskytnou na net, ale bohužel jsem doposud stále ten typ člověka, co zůstává často pouze u plánů a vymlouvá se časovou vytíženost a tak...

Alú
17. 08. 2008
Dát tip
Doufám tedy, že Tě někdy uslyším zpívat.

Zase.. s písní jsem spokojen, ale s psanym textem ne.. Vždycky pro mě děsnej problém... možná je to znak dobrýho textu, že zní dobře v písni i na papíře, možná ne.. doufám, že ne.. to by totiž znamenalo, že většina mejch textů je špatná;)

Alú
17. 08. 2008
Dát tip
Zdá se mit o nedotažené- jak sám jsi v prologu předepsal, doufám že Ti chuť to ještě vylepšit neopadla a dej se do toho. Motivačně * ať posoudí i jíní...

Dáša
12. 05. 2008
Dát tip
sice nevím, o čem to je, ale líbí se mi to ;o)) *t*

Byl jsem svázanej obsahem, kterýmu asi rozumět neni, nebo aspoň ne docela. Asi proto mě tenhle výtvor baví víc, než některý ostatní, páč cejtim tu hranu, to začouzený sklo mezi těma písmenkama a skutečností.Chci upozornit, že tohle neni báseň pro báseň.. to je to, co, ze mě vypadlo uplně samo odsebe, protože to chtělo ven. Jinak slovo "odsud" mi tam pasuje rytmicky i melodicky.. hudební sluch je věc ve který si věřim téměř uplně. O tom drajvu to bude pravda, nepopírám.Vážim si tvý kritiky chlape zuzanko nejvíc z těch tří, páč je to aspoň nějak konkrétní, zatímco u ostattních, nevím, co mi chtěli sdělit.

silence
11. 05. 2008
Dát tip
opet nevyrovnane v podani formy jazyka, u tohoto dilka je to ovsem skoda ...

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru