Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Dopisy

21. 05. 2008
17
20
1710
Nepíšeš něco moc tě bolí anebo Múza vzdálila se snad na tvůj povel na tvé přání? dost bylo s ní už obcování? verše tvé jako jarní deště skrápěly obden žár v mém těle tak dobře bylo u přítele že chce se mi dnes volat: ještě! a vůbec nevím zda mě slyší tvůj radar když se koridorem domáhám nových spojení kdysi nám sloužil vzpomínám si kam ztratilo se rojení myšlenek v hlavě? proč mi právě někdejší schází souzření?

20 názorů

stenos
24. 05. 2008
Dát tip
Básnička.

guy
23. 05. 2008
Dát tip
*

obcování, kor s můzami, není nikdy dost ** souzření je slovo neotřelé, leč poněkud ryčné

Janina6
22. 05. 2008
Dát tip
souzření je dívat se na věci stejně..? Taky se ráda dívám některým do básniček... :-)*

souzření? pohled jedním směrem? taky nevím...

Nevím co je souzření. Ale jinak- chápu. :(

KayTee
22. 05. 2008
Dát tip
*

moorgaan
22. 05. 2008
Dát tip
obcovati s muzou jen promiskuitni basnici stale muzou ten kdo ji ma za pritele jen obcas chce vzit do zretele.../***

Grafik
22. 05. 2008
Dát tip
Krásný dopis

Háber
22. 05. 2008
Dát tip
*pekná*

A já tebe!!! :)))))

macecha
22. 05. 2008
Dát tip
Jarmilko, jediná emoce z mé strany k Tobě je, že Tě mám moc ráda a že si Tě vážím. A jsem ráda, že si s Tebou mohu popovídat. A už vážně s tím kuňkáním dnes končím. :o))

ale houbeles, Ani, často mě opouští - a je to tak dobře, dyť bychom se z toho museli zbláznit! :)))) a neomlouvej se, ber to trochu věcně - šetřeme svoje emoce mezi sebou, když už dokola to stojí za málo!!!!

macecha
22. 05. 2008
Dát tip
Protože jsem to já, tak ještě dodám, "promiň, že jsem si vůbec mohla myslet, že by TEBE múza opustila". A nemyslím to ironicky, jak by to třeba mohlo vyznít. Protože to, co dokážeš Ty, dle mého, nedokáže nikdo. Myslím to smrtelně vážně.

macecha
22. 05. 2008
Dát tip
Jarmilko, omlouvám se, já dnes nejsem jen nepozorná, ale docela b...! Promiň, jestli jsem to špatně pochopila, asi jsem to tak při své náladě pochopit chtěla a moc jsem nad tím nepřemýšlela a docela mi přišlo vhod, že v tom dnes nejsem sama, což je ode mne škaredé. :o((

mac: není to jedno, když je to z textu patrné, to budí dojem, že jsi nepozorná :)))

ano...

macecha
22. 05. 2008
Dát tip
No, pochopila jsem to tak, že někoho opustila múza. Zda Tebe, nebo někoho blízkého, je celkem jedno. Ale, za sebe mohu říci, že mne asi na dlouho opustila.

no, vysvětlila sis to trochu jinak, Aninko, než oč v textu běží, ale je to tvé čtenářské právo :))) - děkuji

macecha
22. 05. 2008
Dát tip
Jarmilko, nejsi sama. Já jsem dostala takovou lekci od svého syna,kterému jsem opravdu obětovala celý svůj život, že se z toho nemohu vzpamatovat a je po múze. Nejsem schopna ani myslet. T

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru