Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

třetí jarní

23. 05. 2008
3
6
1994
Autor
per_zay

aneb "haiku" buzeného spáče

před čtvrtou ranní !

za oknem kosí zpěvy

vidět, zabil bych


6 názorů

martinez
01. 06. 2008
Dát tip
vidět, zabil bych sem teda pochopila - asi máme stejný stavy :o) ale ten vykřičník mi taky vadí jinak nejsu expert přes haiku, takže mi nic jinýho neva :o)

per_zay
28. 05. 2008
Dát tip
Paulart: jo, kdyby tak budil "někdo jiný"..; byli to kosáci; a to "vidět" se vztahuje k rannímu vidění - či spíše rozespalému nevidění právě vzbuzené mátohy, takže k vraždění libě pěvných ptáků (jaksi) nemohlo dojít... :)

Paulart
26. 05. 2008
Dát tip
To "zabil bych" už je dost subjektivní. Nějak jinak vyjádřit onu vtíravost (?) ranního zpěvu kosů. I když mně se zpěv kosů líbí. Hm - ale on tě také mohl vzbudit někdo úplně jiný, tomu patří ono "zabil bych". Někdo tě vzbudil a ty nevíš, kdo, probudil ses do zpěvu kosů, kteří jsou v nom nevinně. Asi to komplikuju. Jo, a taky by mě zajímalo, jak lze vidět zpěv :-)

sidonia
23. 05. 2008
Dát tip
ja nemam rada haiku uz tak nejak z principu, po tech letech tady:)))) ale tohle, tohle je proste skvely!!!!

Zvrhlík
23. 05. 2008
Dát tip
Spíš slyšet ne? Nevím, zda je podmiňovací způsob slučitelný s haiku, ale dost o tom pochybuju. A ten vykřičník bych tam teda nedával. To je jako dávat vykřičník doprostřed věty.

Deepness
23. 05. 2008
Dát tip
:-) *

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru