Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

E

30. 06. 2008
5
4
1180
Elixír co by zahnal žízeň když vzdálená ti chřadnu zvolna kdo dá mi pít? kdo ztiší zcela výkřiky buněk mého těla? jsem volná? ba ne! jsem jen tvoje modlím se kéž bys včas mi dojel nasytit ústa duši ducha - jak jednoduchá záležitost když jsme dvě těla jedna bytost... Autor: Emil Sláma

4 názory

kdo ztiší zcela výkřiky buněk mého těla?

guy
01. 07. 2008
Dát tip
*

JRR
01. 07. 2008
Dát tip
Mmmm, to zni taky pekne ;) Prijemne tema, pekne zpracovane, taky s tipem. Uz jen za vers "Vykriky bunek meho tela", kterej je naprosto uzasnej, perfektne provedeny kontrast chladneho vyjadreni a zaroven naprosto zivocisneho obsahu. Ale vyhrady si presto neodpustim: 1. opet bych navrhoval mensi preusporadani, napr: Elixír co by zahnal žízeň když vzdálená ti chřadnu zvolna kdo dá mi pít? kdo ztiší zcela výkřiky buněk mého těla? 2. Basni by slusel modernejsi "look", konkretne treba vers "kéž bys včas mi dojel" je svoji stavbou prilis archaicky. 3. Chybi mi rym na predposledni vers, moc mi tam chybi. Tohle uz by byla sice drsnejsi zmena, ale stala by za to, idealne ve schematu (posledni 4 verse). A - jak jednoduchá záležitost B když jsme dvě těla B A jedna bytost... ...a jeste by mohl byt v zavorce, jen tak "napul" ;)

Háber
01. 07. 2008
Dát tip
tak jest*

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru