Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

dialog

23. 07. 2008
3
2
1413
Autor
smokrew_b8ie

A třetí věc: Rozumim si s každým koněm. Jen Tuším Jako vězeň A všude, jak jinde. Navleču tě do svých šatů Uvidíš sebe sama Jsem slepcem S chatrnou logikou, nemám tušení ale v opačném směru, přeji si, kolik chci. Z vlaku do vlaku, z obav do těstí. Smát se na ty, co se smějou.

Smát se na ty, co se smějou. A všude, jak jinde. Prašť, jak uhoď. Z vlaku do vlaku, z obav do těstí. Přeji si, kolik chci. A smát se, na ty, co se smějou. Navleču tě do svých šatů Jako vězeň To málo, co potřebuju, nacpu si do kapes Ptám se: Co cítíš. Jen Tuším, něco, co je velké a celé, stoupá pomalu nad obzor. Nové slunce Jsem slepcem Uvidíš sebe sama S chatrnou logikou, nemám tušení Tím pak riskuješ nepochopení. Stáli a čekali jsme na ještě rychlejší rychlík, ale v opačném směru. A třetí věc: Rozumim si s každým koněm.

2 názory

baronka
15. 10. 2008
Dát tip
koně můj táta měl tři koně každé ráno jin dával krajíc chleba a voněl po koních Já si myslela že umí jejich řeč Rozvoněla T

pôsobí zaujímavo žvatľavo... dá sa

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru