Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Změny

29. 07. 2008
1
1
1994
Autor
Anriena

...

Vše se změnilo. Jako by byl každý jiný, jako bych ztratila vše, začala znovu od začátku? Chtěla jsem se rozhodnout v tolika věcech, chtěla jsem na pevno znát svojí budoucnost a neznám nic, taková jsem... v určitých směrech se neumím rozhodnout. Jedno vím jistě, z hlouby duše se mi příčí vrátit se na to místo, chce se mi z té představy zvracet, občas se v noci vzbudím a mám z toho nepopsatelnou hrůzu... Nechci tam, ale co když musím? Zklamu tě, klesnu na nejhlubší dno, ale ty nevíš jak mi tam je. Pro mě je to továrna na zabíjení všech snů, továrna co mi vzala vše pro co sem žila, jen ty jsi mě držel nad vodou...  A teď ,objímajíc se svou samotou chci začít znovu, chci nový začátek, zmizet a už se sem do té špíny nevrátit. Nemám opravdové přátele...

 

Změnila jsem se já a nebo vy?


1 názor

úchvatně expresivní. jakoby to jen opakuje tolikrát a nesčetněkrát promleté pocity, ale je tam něco navíc. - snad ta totalita duševního, prožitkového prostoru,který se roztahuje "ode zdi ke zdi", takže nezbývá ani kousek místa, který by neokupoval.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru