Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Chtěla sem ti říct

31. 07. 2008
11
12
3101

že mi na tobě žáleží. Že ti patří kousek mýho srdce a ne ten hned na kraji. Dostal si se do mých myšlenek a někdy i do snu. - Tak jak jinak by se poznalo, že mi na tobě opravdu záleží?! To jen já to pořád nechci vidět a dělám  ze sebe hrdinku, která nemiluje, ani jí nikdy nescházíš a nikdy se jí nestýská.

Ale ty mě miluješ. Říkáš, že sem výjimečná. Že co si vždycky hledal už si našel.

Teď se mi stýská a tenhle pocit se mi hrozně líbí.

Vždycky si počkám, až se ti dostanu pod kůži a pak tě od sebe odháním a zraňuju. A biju tě každým svým slovem. Nebolí to jen tebe. - Dělám to pro sebe. A pak si zatleskám. Až sem úplně sama, scházíš mi a mně se stýská.


12 názorů

Faennes
18. 03. 2010
Dát tip
Ano, myslím, že označení "báseň v próze" to úplně vystihuje. Líbí se mi ta zdánlivá neuspořádanost, není to svázané spisovnými výrazy a to tomu dodává takový realistický vzhled. Není to přikrášlené ani přehnaně dojímající a pocitové, což je dobře. Tip.

Pecy
08. 05. 2009
Dát tip
JoJo, život je ale pěkně na hovno zařízen...když nikoho nemáš, tak tě bolí srdce a někoho hledáš...a když už ho máš, srdce tě bolí ještě víc... máš to za tip;)

*to je hezky napsaný

to je druhá fáze...vydrž :o)

Chtěla bych i do ostatních.

vidíš do sebe.

Ano, opatrnost je rozhodně na místě, ale řekla bych, že spíše z jeho strany:) Máš moc hezký nick, je hrozně roztomilý Chci děkuje**

neroušek
04. 08. 2008
Dát tip
Je to taková báseň v próze.A pěkná. Básnířce se zapalují lýtka,ale neroušek říká, opatrnost je na místě.


moc pěkně to napsal katugiro - a má pravdu.... nicméně mě se líbí i ty kosti... *

katugiro
02. 08. 2008
Dát tip
Dej tomu formu! Podle mě Ti próza sedí víc než poezie, ale je třeba postoupit od blogískových pokusů k práci. Máš určitý dar všímat si a ukazovat na jevy, které ostatní přehlížejí; cynicky poodhalit systém komunikace a vztahů a namířit prstem i na sebe - to se cení, ale samo o sobě to taky nestačí. Nestačí pár obratlů, čtenář není archeolog, co si vycucá z prstu dinosaura, chceme kostru, maso, cévy a nervy, pak až může chybět pár končetin nebo hlava...

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru