Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Úvod k mým slátaninám:-)

16. 07. 2001
0
0
1216
Autor
Gaia

No, pro jakési uvedení své tvorby možná existuje příhodnější kategorie než "MIMO", ale co už.:-))

Fajn, z nějakého zvláštního popudu skrytých částí své osobnosti jsem se zaregistrovala na Písmáka. Došla jsem k tomu, že to asi bude tím dnešním šíleným vedrem.:-)) Každopádně následně vyvstala otázka, co sem vůbec mám psát. Výsledek mého dumání nad tímto tématem je takový, že díky tvůrčí přeplněnosti budu tvořit jednu ptákovinu za druhou, bez ohledu na nízkou úroveň své začátečnické tvorby. Jelikož je pravděpodobné, že si to někdo přečte, může se dokonce sem tam objevit vaše kritika, kterou samozřejmě velmi ocením. Sobecky doufám v to, že by mi mohl někdo něco pochválit, ale to ostatně mi všichni.:-))

 

Tak jsem se vyřádila na úvodu a mohu se vesele pustit do zahlcení Písmáka podivnými spojeními slov a vět, jenž se mi honí hlavou.


Krel
17. 07. 2001
Dát tip
super už se těším...rád si Tě přečtu a neboj, když tady vydržej moje slátaniny, tak je všechno v pohodě:-))

lubi
17. 07. 2001
Dát tip
príma, ja tu tiež ešte nie som dlho, tak držím palec... :)

Verita
17. 07. 2001
Dát tip
sympatické uvedení :))))

Lina
16. 07. 2001
Dát tip
fajn 1. že nejsem sama, kdo se zaregistroval pozdě 2. budu tě nesobecky chválit, no nejdřív si od tebe něco nejspíš pro jistotu přečtu :-) 3. u mě nehrozí, že bych vás zahlcovala a řádila tady, jsem ticho a bosky

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru