Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

HOUKACÍ SCENÉRIE

09. 08. 2008
7
11
2875
Autor
moorgaan


před rozhoukanou
sanitkou se skrývají
rozhoukaní psi

11 názorů

to bylo první co mě napadlo, ale myslel jsem si, že je v tom ještě nějaká skrývačka... Náš pes vyje, když hraju na foukací harmoniku...

moorgaan
15. 08. 2008
Dát tip
tys nikdy neslysel psy jak reaguji kdyz jede sanita??..to vyti je daleko horsi nez samotny majak.-))

já to asi nechápu

oakbark
11. 08. 2008
Dát tip
Hů.

tak jest


moorgaan
09. 08. 2008
Dát tip
Zvrhlík-no, v podstatě jsi se odhalil v plné nahotě...pokud neumíš rozeznat rozhoukaná od houkající, těžko s tebou o čem-koliv diskutovat..zkus se poradit s panem Google co se s tím dá u tebe dělat, dá ti asi jen jednu jedinou odpověď-přestaň číst a studovat poučky a různé odkazy a zkus použít svou hlavu, cit a vnímání.. název není podtstatný a chápu, že se ti nemusí líbit, to respektuju, ale není podstatou - může tam být cokoliv , ale veřím, že bys nevymyslel nic, co by se hodilo líp..na to nemáš!!!

Zvrhlík
09. 08. 2008
Dát tip
PS: A ten název je příšerný...

Zvrhlík
09. 08. 2008
Dát tip
Co znamená sousloví rozhoukaní psi? Ta dualita rozhoukaná sanitka a rozhoukaní psi mi přijde příliš násilná, protože sanitika není rozhoukaná, ale spíš houkající (určitě bych o žádné sanitce neřek, že je rozhoukaná) a použití spojení rozhoukaní psi taky nevidím rád, když to spojení není běžné (google test našel je toto haiku) a tak mu IMHO spousta lidí nebude rozumět. Má-li být haiku jasné, pak do něj nová sousloví a novotvary nepatří... Slovo rozhoukaní taky není moc běžné, když ho našel google jen dvakrát. Používáním velmi málo frekventovaných slov způsobuje, že ti tví čtenáři nejspíš nebudou rozumět, což je přesně proti duchu haiku. Haiku používá slova pokud možno běžná.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru