Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Hvězda

19. 07. 2001
1
0
936
Autor
Svicevusich

Dnes při pozorování noční podzimní oblohy jsem spatřila hvězdu. Svítila a svítila, svítila ze všech nejvíc. Přemáhala se, nebo to tak cítila? A co při tom cítila? Nesmrtelnost vesmíru, bolest, nic. Pak se náhle oblohou přehnala mračna a zakryla hvězdu. Nemohla nic dělat, ani já. A tak jsme čekali a věděli jsme o sobě. Mračna odplula a hvězda mi zmizela. V srdci zase jedna díra navíc...


mě se krásná líbí

Krel
23. 07. 2001
Dát tip
myslím že vím jak to myslíš a myslím, že tě chápu...ono je těžké něco k tomu napsat...já to znám moc dobře, jenom si myslím " nic jsi nepochopila YYY" a tak ti jen říct...snad to přebolí a bude dobře...moc Ti držím palečky.

Cronus
21. 07. 2001
Dát tip
jau. tak to je blbost, vždycky se dá něco dělat, jasný? díry do srdce dělají srdce kvalitnějším - jako ementál otázkou je, zdali si jich budeš vážit nic jsi nepochopil - oblíbená věta. jakoby vůbec někdy něco pochopit šlo

Wopi
20. 07. 2001
Dát tip
No, já ho chápu... taky mívám problémy s tím, že nic nepochopím... často mi to vyčítají - ale můžete vyčítat vodě, že je mokrá ???

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru