Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Chtěla bych...

10. 09. 2008
7
9
1289
Mít svoje místo ve tvém srdci kousíček malý nezaberu ho příliš znáš mě jsem dost skladná rozpínám se jen do éteru samotná taky éterická v nejhorším vklouznu do Nokie tebou už kdysi polidštěné v šuplíku brečí ale žije slyším ji dýchat a ty? že ne?

9 názorů

moorgaan
11. 09. 2008
Dát tip
kdyz uz nekdo nekomu vleze do srdce, obvykle si preje , aby ho vyplil cele..jinak je to o nicem.../***

Delfín
10. 09. 2008
Dát tip
To já taky! Kde se dá! Včera jsem za večer přelouskal knížku se třemi novými příběhy Sherlocka Holmse, Jukal do knihy o Duchovním růstu pro začátečníky a do jiné o stresu a jak se hnaučit relaxovat, mám taky pár knih o zaříkávačích koní, pak jednu sbírku básní francouzského básníka a ještě dost dalších, půjčeno ze tří knihoven...Čtu v trmvaji i v autobusu, čtu na zastávce i v čekárně u zubaře, když právě nemám niíc sebou, čtu alespoň v něžných očích krásného pohlaví, i když jen zřídka / nebo ne tak často, jak bych si přál!/čtu i něco milého, co je spolu s úsměvem určeno mně...;o)//Nebo si to ve svém romantickém bláznovství představuji...//;o(

já hodně čtu, víš? :)))

Delfín
10. 09. 2008
Dát tip
Kam jen chodíš na nápady, Ty něžná vílo z mobilu? Chviličku tam a pak zas tady tančíš v střevíčcích vlastních snů... Dáváš nám poznat svoji něhu, houpáš nás něžně na vlnách svých veršů a hned do úsměvu je mi, ač byl jsem jako v snách...;o)

dá se to i vyčůrat :)))

macecha
10. 09. 2008
Dát tip
já ji také slyším *

Háber
10. 09. 2008
Dát tip
krásná*

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru