Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Kam až...?

16. 09. 2008
3
9
2074
Autor
naira

...jen tak...

Kam až?

 

Jak kapka ranní rosy

co na zem jen tak nedopadnout nehodlá

ale užít si ten mezičas

co vychutnat si ho může a na to má

 

tiše si klouzat po listech

však na to má veškerý dech

a nejen na to

i na jiné, po okolí se rozhlíží

či má oslovit jiné

 

klouže si myšlenka

která na to má

klouže a bruslí si

protnula mnohé

teď přemýšlí kam, až může

co protne a co ne

co postaví se proti ní

a víc nezmůže

tak kam až může?!

 


9 názorů

naira
24. 09. 2008
Dát tip
neroušek: ...hmmm...rozhodil jsi tři řádky...a já když na to koukám, tak mě napadaj další úvahy...to bych mohla předělávat donekonečna....;)) .....i ty mý starší...když se kouknu zpátky....dalo by se tam přepisovat a upravovat a upravovat....možná to udělám za čas..... ............

neroušek
22. 09. 2008
Dát tip
hele: Kam až? Jak kapka ranní rosy co na zem jen tak nedopadnout nehodlá ale užít si ten mezičas co vychutnat si ho může a na to má tiše si klouzat po listech však na to má veškerý dech a nejen na to i na jiné, po okolí se rozhlíží či má oslovit jiné klouže si myšlenka která na to má klouže a bruslí si protnula mnohé teď přemýšlí kam, až může co protne a co ne co postaví se proti ní a víc nezmůže tak kam až může?! no vidíš,zdání klame,je to vynikající, ale vadilo mi vlastně jen roztahané verše!!!!!!! teď je to dokonalé!!!!!!

neroušek
22. 09. 2008
Dát tip
Je obsahově nejlepší a též forma není trošišku těžkopádnější jako začátek- jakoby si zkoušela ze sebe to dostat a v třetí sloce se rozjela naplno s veršovou elegancí a myšlenkovou lehkostí.

naira
22. 09. 2008
Dát tip
neroušek: ...hmm..díky....;))..a proč zrovna třetí sloku..? ......že říká pár slůvky hodně...?

naira
22. 09. 2008
Dát tip
moorgaan: ..myšlenky zmůžou mnohé když vedeny jsou správně.. když posloucháš ty pravé jak vědět to..toť jiná otázka a zaženeš ty špatné.. to teprv je ze dnů pohádka.... ... ...díky ....;))))

naira
22. 09. 2008
Dát tip
Aiwa: ..díky..;))

neroušek
20. 09. 2008
Dát tip
Obzvláště vypichuji třetí sloku.

moorgaan
16. 09. 2008
Dát tip
myšlenky mohou letět vesmírem tvých snů a přání, modelují ti cíl cesty a ty, pokud máš sílu a odvahu to využiješ a dojdeš tam, kam tě vede srdce a touha po kráse a spokojenosti../**

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru