Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Zoufání

20. 09. 2008
4
6
1349
Autor
Bledulka
I kdybych nespala, nejedla, nepila, nemluvila… nic se nezmění. Ty už se nevrátíš…to vím, a přesto pořád čekám na tvých oblíbených místech. Vzpomínám na všechno, co jsi mě naučila. Tisíckrát za den si vybavím, co jsi mi kdy řekla. I když tady nejsi… mám tě v srdci, moje milovaná, nejdražší…moje babičko.

6 názorů

pété
27. 01. 2009
Dát tip
krásné vyznání. Ano, nosíme je v sobě a to je důležité. A vzpomínáme na ně. T

Bledulka
25. 11. 2008
Dát tip
Autornez Námý: byl i nebyl, tak nějak mi pomohla ta bádnička se trochu vypsat z bolesti

ten závěr mě překvapil...myslím, že právě to bylo zamýšleno, že?

Gabriel
15. 10. 2008
Dát tip
Taky mi umřela babička. Než umřela viděěla pořád duchy.Všichni si mysleli že se jen zbláznila, ale ja ji věřil ,už jen kvuli tomu, že ony před tím nikdy na nic takového nevěřila.Když jsem ji videl naposled věděl jsem, že už brzo odejde tam kde jsou všichni duchové a tam je určitě i ta tvoje.Všichni se tam sejdem ,-)

Bledulka
24. 09. 2008
Dát tip
Někdy má člověk pocit, že veškeré vztahy jsou nic ve srovnání s láskou k nejbližším příbuzným (ale nemusí to být ani příbuzní), k těm, se kterými vyrůstáme od malička, které vidíme šťastné, smutné, unavené, známe jejich přednosti i chyby a přesto je milujeme a jsme milováni. Tohle všechno si ale člověk vždycky uvědomí až pozdě.

skor som čakal a že to skončí " má lásko" ale tvoj záver bol uplne iný... prekvapivý... kdo by málo kto čakal.., ale nebolo to pre celú báseň vôbec na škodu ba dokonca by som povedal,že jej to prospelo... tip.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru