Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Papouch

22. 07. 2001
1
0
1777
Autor
Astrálka

je to tu iba dočasne, kým mi za to niekto nevynadá :o)

* kto uhádne, kedy sa náš papouch narodil ?

* viete aké bolo jeho prvé slovo ?

* pomôcky k správnej odpovedi nájdete, keď sa pozriete pod papoucha ako autora :o)


Wopi
24. 07. 2001
Dát tip
Aha... dlouhé vedení.... Papouchu - opožděně vše nejnejnej a vůbec! :-))

papouch
24. 07. 2001
Dát tip
Děkuju všem :-)))))))))))))) Mám vás fšééééécky móóc rrrád:-))) ¤

AZALIN
24. 07. 2001
Dát tip
A kdybyste viděli, jakýho dostal Papouch od Astrálky náááááádhernýho papoucha!!!!!! S voranžovýma nožkama!!!!!! Ale je trošku agresivní, furt mě kousal.... brrr... :-))))))

papouch
24. 07. 2001
Dát tip
nojo, dyžs mu chtěl ustřihnout nožičky.. :-)))))

Astrálka
24. 07. 2001
Dát tip
* všetko dosvedčím - nečudo, že ho papouch kloval, lebo keď Azalin zbadal papagája, zasvietili mu oči, a vyšlo z neho iba toto ..... "Jé, ten má krásný nohy ! " :o) * absolutne ho nezaujímajú veci, ktoré nie sú do oranžova :o)

Vio
23. 07. 2001
Dát tip
Já teda nevím, jak se brácha dostal na svět, ale určitě měl při tom v ruce elektrickou kytaru a děsně řval "Řízéééééééééék!" ;-)))))))))))))))))))) Ale je to vcelku jedno... hlavně, že je mezi námi. MTR brášo!!!

Krel
23. 07. 2001
Dát tip
Řízek...:-))

Miroslawek
23. 07. 2001
Dát tip
Vio: ne ... určitě řval "I am ready!!!" ... a dělá to od té doby vždy, když se dostává zpět směrem k prenatálnímu stavu v záchvatech sebezničující extáze ;o)))

Wopi
22. 07. 2001
Dát tip
* pochybuju, že se narodil... něco takového nemohlo vzniknout tak jednouduchou a běžnou cestou :-)) * "řízek" ??

Astrálka
22. 07. 2001
Dát tip
* :o)))))) Wopidoo, myslím že papouch sa narodil bez slova, asi nemal k tomu čo povedať * v nemocnici mu logopedi hovorili "šéfe ! " :o)

Wopi
22. 07. 2001
Dát tip
Papouch je živel. Živly se nerodí, živly jsou. :-))

Cody
22. 07. 2001
Dát tip
Codinka má láda papouškýýýýýýýý s takovýma žobáškama :-)))) ... ták a k hádanše: papoušek je papagájek, tudíž se nemohl nalodit, ale mušel se vylíhnout popšípadě vyklubat... jo z čeho to je už dluhá věč... ale myšlím, že to mušelo být něco a) velikýho vzhledem k velikošti papouška b) mlšnýho c) moš hžejivouškýho.. plotože papouškovo dušiška hžeje klášňoušce a to není šamo šebou d) hloooozně l-la-latýho ... jo .. jenže, když neumím žíkat to papouchovo l, tak mi těžko polozumíte, že tím l vlastně myšlím l, ktelý umí papagájek tak klášně l-la-latět :-)))))))))))))))))) *plvní šlovo bylo dozajišta l to dá lozum, žejo... i když to šiče není šlovo, tak je to bežpochyby to plvní, čo takovýho papoušíška může napadnout, žejo ... jojojojojojo! Jo, čo šem to šem vlaštně chtěla napšat???? ... joooooo že má Codinka papouška láda :-))))))))))))))))))))))))))))))) ***************!

AZALIN
22. 07. 2001
Dát tip
Po tomhle už se snad ani nedá nic napsat.. ;-)

alina
22. 07. 2001
Dát tip
*o* .......myslím,že se někde ve vesmíru ozvalo tiché "plop*" a papoušek byl na světě...... A je to móóóc dobře, že je tu!!!!!!!!!!! *...*....*....*....*....*....*....*.....*....*....*....*.....*.....*......*.....*....*....*....*....*....*....*....*....*.....*......................*o*

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru