Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

redakce poezie.cz

26. 07. 2001
0
0
3023
Autor
Olda

 

V posledních týdnech nastínil Inventor možnou koncepci serveru poezie.cz. Není ovšem definitivní. Shodli jsme se ovšem na tom, že kvalitních a realizovatelných nápadů není nikdy dost. Rádi bychom oslovili všechny zájemce o šéfredaktorství poezie.cz s otázkou na jejich náhled na koncepci tohoto systému. Do 10.8 je možné zaslat mi Vaši vizi tohoto serveru, spolu připojenou skupinou zájemců na post redaktorů.

Máte-li zájem být redaktorem ozvěte se mi taktéž s vyjádřením k představě šéfredaktora. Otázky (a odpovědi :) směřujte na mne v poště, popř. mailem o@ner.cz


papouch
28. 07. 2001
Dát tip
.........sakra...... co mi to jen připomíná ..... AHA! Monty_.": ...jsem byl včera v servisu s Fordem a tam mi fundovaně řekli, že mám poškozenou přední nápravu, která je typu McPerson..... a že to bude stát... buéééééh Kčs... ...... éééé e ehm... parrdon, to s tím asi nesouvisí, že?? ..no dyk už držím zobák, no.....

papouch: :-DDDDDDDDDDD

...v návaznosti na Wopiho...:))) Za šéfa se hodím, ale spíš na jatky nebo do PÚHMP (Pohřební ústav hl. města Prahy); do týmu se zapojit nemůžu, protože nejsem týmový typ, ale zajímá mne, co z toho vzejde. Kdyby se ovšem nedostávalo fundovaných person na post zábavníka, jsem k službám i se svým elegantním a chladným osobním humorem...:))))

Vio
27. 07. 2001
Dát tip
MM, Ty musíš mít vždycky něco extra, že? Separatisto ;-))) Myslím. že Tvoje spolupráce s poezií.cz by byla víc než přínosná.

zolli
27. 07. 2001
Dát tip
Ten knihomoll, prostě nedá pokoj! FURT bude hrát na city ;o)))!!! Já má svých věcí tak nad hlavu, ale fandím Vám bando!

Wopi
26. 07. 2001
Dát tip
Tohle mi zní trošku divně - stavět dům od střechy dolů. Podle mě by se nemělo začínad od šéfredaktora (s připojenou skupinou redaktorů? kamarádů?), ale vytvořit skupinu redaktorů a mezi nimi pak volit šéfredaktora. A pozor na pluralitu názorů. Pokud se začne od šéfa, který se obklopí redaktory, obávám se, že by mohlo jít o jednonázorovou skupinu.

Olda
26. 07. 2001
Dát tip
Nu, ono takhle redakce většinou fungují. Od hlavy která si volí svůj tým, ne? Někdo kdo myšlenkově determinuje směr produkovaného čtiva :) A sbor redaktorů kteří jsou ochotni a schopni s ním spolupracovat. Byl by volený šéfredaktor ochoten tu funkci vykonávat? Náročné. Nedopadlo by to tak, že by se z redaktorů k volbě přihlásili právě ti, kteří budou takto aspirovat na tento post?

Wopi
26. 07. 2001
Dát tip
Jo, dodatek - tou pluralitou názorů myslím hlavně pohled na literaturu, na koncepci se klidně lze shodnout ;-). Další věc: ne každý je ten typ člověka, který se o něco hlásí... možná by některé výrazné osobnosti měly být i osloveny. Rozhodně vím o několika, bez kterých by to nebylo "to pravé ořechové" (Bříza, Vio a pod.) - omlouvám se, pánové, že si vás beru do svých nevymáchaných úst ;-).

Wopi
26. 07. 2001
Dát tip
Olda: No, asi ano - ale jak říkám - obávám se pak o přílišnou jednobarevnost. Ne každý je takový, aby si dokázal do svého týmu vzít i lidi, s jejichž názory zcela nesouhlasí...

Vio
26. 07. 2001
Dát tip
Tak Wopi už mě tady předžvýkal ;-)) No, s Oldou jsem v kontaktu, takže můj názor zná. Na místo šéfredaktora se necítím, ale hlásím se do realizačního týmu jako "pomocný" redaktor ;-)

Vio
26. 07. 2001
Dát tip
Wopi, mimochodem, obě cesty jsou víceméně otevřené. Pokud se přihlásí dostatek redaktorů (což se zatím nestalo), mohou si šéfredaktora klidně zvolit.

Wopi
26. 07. 2001
Dát tip
Se mnou je to podobně.

Wopi
26. 07. 2001
Dát tip
Jo, mně ani tak nešlo o způsob realizace toho všeho, jako o to, aby toho, že někdo "determinuje směr produkovaného čtiva" bylo co nejmíň, aby hlediskem byla hlavně kvalita. Aby tým byl takový, že umí vybrat jak milostnou poezii, tak i ryze abstraktní...

Wopi
26. 07. 2001
Dát tip
A už mlčim. :-)) Shrnutí: Do týmu se zapojím moc rád, na šéfa se nehodím.

Naso
26. 07. 2001
Dát tip
ja vám držím palce, aby sa projekt úspešne vydaril!

Rising_Star
26. 07. 2001
Dát tip
rad bych si nasel ca a pomohl s metodikou/logistikou serveru

MM
26. 07. 2001
Dát tip
hlásím se jako osoba se zvláštní působností - asi všichni tuší, oč se jedná. rád bych, aby knihomolna ožila - jinak, lépe. jestli to je pak věc redaktora, budiž, rád bych byl redaktorem. ale spíš bych se separoval jako něco extra :))) AdaMM

Cavalera
26. 07. 2001
Dát tip
Já se hlásím dobrovolně. ... (teda né na šéfredaktora:-))

Krel
26. 07. 2001
Dát tip
no taky bych se na tom rád podílel a rozhodně jako řadový člen redakce...:-))

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru