Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

obrození

19. 11. 2008
4
4
1084
Autor
Adlet
„Mluvte!“ „Pane! Je jich zatím jen šest. Předepsanou roušku nosí ledabyle, nebo vůbec ne. Po práci, místo aby spěchali domů a připnuli se k Terranetu chodí do prazahrady na Ironsquare. Hovoří, smějí se, pane, líbají se a objímají! Dneska!“ Prezident Zeměkoule se na chvilinku zamyslel a pak se zeptal: „Ví se, kdo je dělal?“ „Zjistil jsem to, pane. Byl to profesor Ježek, Plodové centrum. Hovořil jsem s ním. Mě taky dělal. Byl velmi arogantní. Řekl doslova, že musel být pod vlivem, nebo že mu to upadlo.“ Prezident se posadil. Skoro to vypadalo, jako že ho bolí nohy. Naštěstí to není možné, zaplašil pitomé myšlenky 2s5 37 20. „Nechte jim všem překontrolovat výšku IQ. Nějak to navlečte, pokud možno bez zbytečného rozruchu. Vy si už něco vymyslíte a mé pověření máte. A teď jděte!“ „Pane!“ No a je to tady, pomyslel si prezident. Něco takového čekal už dlouho…888 let…. osmičky by měly jednou pro vždy nebýt.

4 názory

Anetté
24. 11. 2008
Dát tip
Mě jsou osmičky celkem jedno, ale takle v závěru to pěkně zní:) Dobrý*

katugiro
19. 11. 2008
Dát tip
Ale jo, zase musím ocenit pokus o lepší zpracování, než je napsání pár veršíků. *

guy
19. 11. 2008
Dát tip
jo, pod vlivem se dělají různý věci .. leckdy až nečekané :-)

moorgaan
19. 11. 2008
Dát tip
osmicka je me stastne cislo- byt musi, a maji..je jen o uhlu poghledu na jejich magickou silu ci nesilu.. dobra prace../**

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru