Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Fascinovaná životem

23. 11. 2008
11
20
2818
Ještě včera sem seděla v klubu naproti pánskejm záchodům bez dveří a dívala se, kdo má jak velkýho. Když si toho náhodou některej všiml, tak na mě cestou zpátky mrkl a pak mě pozval na tequilu. Bylo jich asi sedm. Pak sem si sedla jinam.
Zpívali Morčata na útěku. Z celýho jejich repertoáru sem rozuměla jen „ V ruce už máš zase flašku, radši si dám páva hašku, hned potom zrůžoví mi celej svět. Byly jsme zas pěkně sjetí, no to budou krásný děti, zas myslím, že seš zralá na provaz.“ Po tom, co se zpěvák bezúspěšně pokusil strčit si půllitr do pupíku, všichni opilí a polonazí odešli.
Ke konci nás zůstalo jen pár. Šli sme tančit. Na tekno já hrozně ráda víte.
Pořád se na mě někdo lepil. Chtěla sem někoho mít, jenže nejsem žádnej zoufalec, mám svou cenu. Byl tam jeden hezkej kluk, moc hezkej a já s ním chtěla jít tančit na ploužák, jenže než sem se k němu dostala, byla přestávka a pak už sem ho neviděla. Ale líbila sem se mu. Usmíval se na mě a taky měl krásný oči....a nebo možná ty tequily...
Kdybych ho stihla, určitě by sme se dali dohromady, vyměnili si čísla a já bych ho pak už nikdy neviděla, protože by měl holku. To nevadí, přijde zase jinej....Určitě přijde.
Holce to hrozně lichotí, když je o ni takovej zájem. Jen nevím, jestli je to krásou nebo vzhledem snadný kořisti. Nízký sebevědomí versus ješitnost.
V pět sme odjeli, dali sme dýchnout policajtům a byli sme šťastný, že máme na zadním sedadle ještě dvě lahve.
Dneska v noci sem měla nádhernej sen. Zdálo se mi o jednom klukovi.Šli sme kolem rybníka a povídali si. Snad poprvé sem měla pocit, že teď je to on, kdo má navrch a já sem ta bezbranná, chromá, němá. Vzal mě za ruku, chvíli se mi snažil rozevřít dlaň a pak mě pustil a odešel. Křičela sem na něj, proč odchází. A on odpověděl „Protože s tebou nechci jen spát.....to asi ty tequily.

20 názorů

Není dobrýho díla bez dokonalé kritiky.. Děkuju

jH
28. 12. 2008
Dát tip
sem fascinován brutalitou řízené sebedestrukce autorčina ega ve prospěch textu, ať by to mělo později jakkoliv zraňovat a při zpětné sebeinterpretaci bolet..na tebe a Ze bych potřeboval samostatnou kolonku - Bukowski v nás

není se čemu divit, lidé jsou různí...

To se tedy divím.

Asi se budeš divit, ale každý ne:)

Tequilu rád každý:)

tequilu já taky rád:)

Ironie to měla být, ale ach Bože, už sem tu v tom tak dlouho, že mi to občas, ve slabých chvílích, než se zase proberu, přijde normální...asi se odstěhuju. Děkuju za kritiku:)

jejdavilda
28. 11. 2008
Dát tip
Jestli to měla být ironie, teda jak říkáš, tak jsem si oddech. Ale i tak-teda tak smutný svět vám nezávidím

Santi€
27. 11. 2008
Dát tip
asi už jsem stará a moderní...taky ne. tequilu jsem pila jednou na maturiťáku s naší španělštinářkou. buď hodně dlouho čerstvá!

čerstvých 18...doufám, že bude nějaká chvála:D

Santi€
26. 11. 2008
Dát tip
fascinovaná kritika. kolik je ti let?

Máš pravdu. Ale já tohle napsala právě proto, že vím, že tohle není správný, mělo to být ironický. Člověk to možná někdy zbytečně brzo vzdává.

Moc děkuju všem. Potěšilo mě to. Onsoff: Mělo to být vyjádření podstaty mě samotné. Jestli sem moderní žena nevím, mně osobně to označení moc nelichotí. Ano..muži to nemají snadné, ale litovat je nebudu..doplatí na to většinou oba:)

moorgaan
23. 11. 2008
Dát tip
moc nectu MIMO..ale tohle jsem cetl jednim dechem.. /**

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru