Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Moje hygijena

30. 11. 2008
6
7
1352

Já vám dneska chci napsat, jak to mám tady doma s Hygijenou. Láďa říká, že když muž ohrne tam dole tu kůžičku, tak má vyletět masařka. Má zapáchat jako samec. Že samci se v přírodě nemyjí, tak ani muži by to neměli s hygijenou přehánět. Moje Boženka ale vždycky říká (teda říkávala, já zapomněl, že už je pár let po smrti ) , že muž má vonět jádrovým mýdlem. Já se řídím pravidlem, že nejlepší je vždycky kráčet po tom jak je ta zlatá sttřední lesní pěšina .Tak se tedy občas myji, ale ne moc často, aby se Láďa nezlobil a nenosil mi pořád ty šaty po jeho nebožce, jakože jsem zženštilý. Myji se v lavoru. Nejdřív se celý vysvleču do naha a všechno oblečení položím na židli ( ponožky, kalhoty, trenýrky, nátělník, svetr, kamizolu, šátek, rádiovku. A boty. Ty by měly být na začátku toho seznamu, víte? Ty dávám na podlahu, ne na židli. ) Když jsem tak, jak mě pánbu stvořil, postavím se do lavoru a naleji do něj vodu z konvice. A ta voda, když je moc horká, tak mě opaří na nohách, já vyletím a běhám kolem chalupy a křičím: Pomóc, pálí, pomóc!  A sousedi se smějí, že jsem nahatý. Ale já se nestydím za svou nahotu. Dole jsem poměrně obdařený. Víte jak mám ve jméně tady na internetě to "m"? Tak ono mi to tady nějak utnulo, tam to jméno má pokračovat. Celé to má být:  Mysliveš Luboš, 73Kg, 174cm, mušství 17cm. Už víte?  No a jak já takhle běhám, tak mě to po chvíli přestane bavit a jdu zpátky domů a znova do toho lavoru a tam už je voda akorát, tak vezmu houbu na mytí ( taková jako je ve školách na tabuli ) a začnu se s ní mít. Myji si: Chodidla, lýtka, kolena, stehna, levou půlku, prostředek, pravou půlu, mušství, pytlík, břicho, bedra, prsa, hřbet, dlaně, ruce, ramena, krk, obličej. Nejhorší je, že obličej si myji až na konec. Už tou nejhorší vodou, ale to zase tak nevadí. A pak vylezu z lavoru a ještě si vyčistím zuby. Kartáčkem. Nechty mi stříhá Láďa, když má dobrou náladu. A to je asi tak všechno o mojí hygijeně.

7 názorů

Honza_Princ
04. 12. 2008
Dát tip
:)))) pohoda. a neuráží. jo svěží*

reka
02. 12. 2008
Dát tip
Docela nepovedená parodie. Chápu, že se snažíš imitovat někoho mírně retardovaného, ale ta strojenost z toho pro mě moc čouhá. Čímžpádem to ztrácí na vtipnosti a nabírá na... ehm... trapnosti.

sabi
01. 12. 2008
Dát tip
Luboši, máš to vymakané a užijou si při té tvojí higijeně srandu aj sousedi a to je od tebe zas jako fajn, že si tu celou věc nenecháváš jenom tak pro sebe. To by totiž nebylo fér vůči sousedům, kdyby sis tu vodu nalil tak akortá hned na začátku. Takže já s takovou higijenou souhlasím venkoncem.

Vaud
30. 11. 2008
Dát tip
moje babicka rikala: kdo se umyva, toho ubyva. moc to s tou hygienou neprehanej :-))

jH
30. 11. 2008
Dát tip
mušství :D

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru