Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Uslyš

03. 12. 2008
3
6
1900
Autor
Bledulka

A zase jednou papír trpěl.

Uslyš moje zoufalé volání o pomoc příteli a otevři oči, nebo alespoň jedno. Kruh se uzavírá, pořádají na mě hon a já nevím, jak se vymanit. Vyslyš moji němou prosbu příteli a zažeň ty lovce zpátky domů ať mě už nechají a netrápí, necupují duši na milimetrové kousky. Bolíš…………ta dálka stéká po skle jako poslední slza před sto lety na mé tváři. Už žádné další nebudou, vyschly a tak už zbylo jen pálení očí ve tmě.

6 názorů

není to špatné..takový výkřik..

houby_nasla
04. 12. 2008
Dát tip
chápu, jako do vrby´)

Bledulka
04. 12. 2008
Dát tip
Drayer Baba: Děkuji vám pane, vzpomínky tolik nebudou bolet, ale chce to čas........moře času. Tato básníčka je voláním k příteli, který je hodně daleko......ale třeba se vrátí houby_nasla: píšu vždycky, když se potřebuji zrovna vypsat z nějakého splínu, papír pomáhá, sdílí myšlenky, slova (a hlavně mlačí, nekritizuje, nekárá)

Drayer Baba
03. 12. 2008
Dát tip
Jestli nevadí tak přidávám dílo do klubu je to krásné.

Drayer Baba
03. 12. 2008
Dát tip
Mě se to teda moc líbí. Takovou náladu jsem taky několikrát zažil, ale vzpomínky už tolik nebolí. T*

houby_nasla
03. 12. 2008
Dát tip
m, nechat se unést voláním, volat...ale člověk si asi musí sám odžít ´co musí´, i když někdy ani nemůže najít odpověď proč, zdá se leda žeby snad třeba uměl cestovat do minulých životů atp. ..volání k sobě.. píšeš (li) upřímně, takhle věřím psaní pomůže se vypsat z trápení..*

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru