Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Once upon a time ....

08. 12. 2008
10
10
997
Autor
Fart
. Tak nějak mě tehdy začalo všechno srát, a nevím ani dost dobře proč … asi pro ty unifikovaný ovčí ksichty pro který moře nedohlédneš a kde šlápneš tam si nabiješ hubu Co chceš po puberťákovi kterýmu se semeno tlačí do hlavy a nemá kam by ho strčil v konkurenci tuzexových sráčů naditých v “Lewi Strauss” obletovaných šičkami ze “Svitu” s účesy a úsměvy Olivie Newton Pomáda … !! Kurva, .... tenhle svět není pro tebe řvou bilboardy jen ledabyle zakryté usnesením posledního pléna KSČ a fotr vysušený bezvýchodnou dřinou¨ socialistického člověka nešetří ranou při tvé převýchově Prostě idyla k posrání ale jinak fajn pohoda když chceš zaleješ to rumem a nebo koupíš “Jakamarus” a řekneš jaký život, takovej chlast když zvysoka prdíš na všechny prohraný sázky na zeleným stole svýho mládí … * --------------------------------------- * Comment JirkaSovi ... \"Okno směrem k Labi ... \" * .

10 názorů

A.H.
27. 08. 2009
Dát tip
až moc silných slov.

ruprecht
22. 12. 2008
Dát tip
nějak jsem dostal chuť na rum... *

baronka
13. 12. 2008
Dát tip
Je silná nádhernáááá T Jaký věk to je jen prach času jsi kluk v kapse báseň já To viděla

Petrusha
09. 12. 2008
Dát tip
mne tam trošku vadia tie silné slová ... prisilné sú na daný text ... niekam seknú niekam nie toto je ten druhý prípad

Fart
09. 12. 2008
Dát tip
...při svym věku, .... na to konečně mám i nárok ... Ne ?? ... :-)) /i když, rozum abych pravdu řek´... má pořád ňáký zpoždění ... :-)) /

Rajmund
08. 12. 2008
Dát tip
Nějak nám, hochu, stárneš.

výborný Farte, jedna z tvých nejlepších /pro mě/

Renas
08. 12. 2008
Dát tip
*

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru