Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

16.12. hrám v Prahe

10. 12. 2008
0
29
2402
Autor
Bix
V utorok 16.12. skočte Pod Nuselské schody do Čajovne Jedna báseň na Vinohradoch, kde o 20:00 začína môj koncert.

Srdečne pozývam a teším sa!

Ukážky mojich pesničiek TU.

29 názorů

JiKo
16. 12. 2008
Dát tip
ps: taky ty mp3 mohly být celéééé

JiKo
16. 12. 2008
Dát tip
pH: No tak diapivo už existuje, jistě se na trhu najde i pivo se zvýšeným obsahem čaje. B i x: mnooo zašel bych zašel ale néde tóóó :-(

Naso
15. 12. 2008
Dát tip
Držím palce! A želám veľa poslucháčov... :-)

Ale kdež teplota. To je tím pohlavím.

Zbora
15. 12. 2008
Dát tip
Má teplotu, neví co mluví, ni píše. Dítě, mám v čerstvých vzpomínkách, jak jsi se k tomu postavila, když jsem s Tebou zakládal rodinu!

zboro, med kolem huby ti jde dobře, možná bys mohl uvažovat o tom, že nějakou tu partaj spoluzaložíme. a k tomu pištáglovi: nechť si pan hufnágl raději pomalu začíná opakovat psaní mě/mně, neb písemka se píše už ve čtvrtek!

Zbora
15. 12. 2008
Dát tip
Pišto, Ty musíš mít doopravdy velikou horečku. Už hovoříš z cesty. Posílám po mesenžrovi slivovicové čípky.

Zboro, to já všechno dobře vím. Nicméně, k mému žalu, po slivovici (i v malém množství) blinkám, takže i kdyby mne tato lihovina zbavila chřipky, výsledný stav by velmi dobře odpovídal lidovému rčení "z louže pod okap". A k tomu dítěti: S pohlavím by to mohla dotáhnou ke mě domů, třeba. Kdyby náhodou. Jen tak jakoby mimochodem. Muf.

Zbora
15. 12. 2008
Dát tip
Dítě, jen mezi námi, není to z důvodu, že bych Ti jakkoli chtěl házet klády pod údy. Důvod je daleko renesančnější: S Tvým šarmem, rozhledem, vzděláním, pohlavím a bezelstnou tváří to v politice musíš zákonitě dotáhnout daleko dále, než na nějaký hloupý post čajového poradce! Časem by ses jistě musela za tento čajový přehmat stydět a v Tvé kariéře by Ti také moc nepomohl. Pišto, vzpomínám si, že když jsem byl malý chlapec, vyrůstající na Valašsku, všechny nemoce, včetně chřipky se velmi účině léčily dvakrát přepalovanou pětačtyřicetiprocentní domácí slivovicí, která zároveň funguje jako spolehlivá prevence.

Tím vaším zmatkem jste na mě přivolali pohromu, vy dva. Obdržel jsem včera chřipku, a jsem nucen pít čaj!!! Je to nechutné:(

pišto, neposlouchej ho, lumpa, to místo samozřejmě beru, slyšela jsem, že to celkem sype (ne čaj). zborouši, proč mi kazíš kariéru? co jsem ti udělala? a neodpovídej, že jsem ti nedala máznout, to už jsme slyšeli.

jemča jemnice.. checht.. tyhle prostory mě fakt deprimujou, takže nepříjdu /ještě se v těchto zařízeních zouvaj lidi?/, odporné, nicméně jsem si tě poslech a docela válíš, až dorazíš do nějaký útulný hospůdky tak rád zavítám .. pa

Zbora
12. 12. 2008
Dát tip
Radši mi ten seník ani nepřipomínej, hrnou se mi slzy do očí.

Měl jsem tě tenkrát, na senách, poslechnout.

Zbora
12. 12. 2008
Dát tip
Já jsem Ti to řikal! To Ty jsi furt mermomocí toužil po ženě, jakoby to nebylo úplně jedno. Tak teď to máš!

Jezdím do práce výtahem, a žena mi žádnou oporu cestou neposkytuje. Měl jsem si vzít tebe.

Zbora
12. 12. 2008
Dát tip
Nataša učí od brzkého rána. Poskytuji jí morální oporu při cestě tramvají. Do práce jsem si pořídil postýlku. Mohu se kdykoli dospat.

Dobře. Bude neoficiální. P.S. Nejsi nemocen? Takhle brzo po ránu jsem tě ještě nikdy aktivního neviděl.

Zbora
12. 12. 2008
Dát tip
Dítě je už ale předsedkyní sdružení rodičů a přátel nočních krémů, což se, uznáš, s čajem a obzvláště jeho hlavní složkou, rumem, neslučuje.

Nojo, je vidět, že se v tom nevyznám... S okamžitou platností jmenuji dítě oficiálním poradcem pro otázky čaje.

pišto, myslím, že by vás tam spíš než s jemčou jemnicí pustili s tím staropramenem, rozmysli si to! jemčou je děsně nakrkneě a bude zle.

No vida! Nalepíme naň cedulku "Jemča Jemnice" a vyrazíme:)

Zbora
11. 12. 2008
Dát tip
Pišto, už jsem Ti říkal, že jsem s předstihem dostal k Vánocům mobilní cestovní soudek piva Staropramen i s pípou, velice vhodný pro návštěvy čajoven?

V Pelhřimově, pochopitelně. Jinak čajovna je zvenku hezká, ale dovnitř nejdu - prý tam mají čaj.

StvN
11. 12. 2008
Dát tip
To je v Písku?

hermit
10. 12. 2008
Dát tip
doporučuju, Bix je veliká... a věštím jí ještě větší budoucnost... ale fakt.... tak ať ti lidi na koncert přijdou a ať nepraskají struny :-)

Milly
10. 12. 2008
Dát tip
máš pěkný fotky na stránkách.. :-) a posloucham..., ale to stojí asi za to když už, tak osobně.. (takhle zní)

Milly
10. 12. 2008
Dát tip
ty jo, to je čtení Psího vína s Tichem.. :-( Tož asi nedorazim.... Pozdravuj tam.. .-) (jo, já tam na ten koncert koukala...- jen mi fakt nenapadlo, žes to Ty... .o))

Háber
10. 12. 2008
Dát tip
gratulujem, uži si to*

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru