Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

tragická úvaha

17. 12. 2008
14
23
3390
Autor
aleš-novák

po požáru

na  Rudém náměstí

vzniklo nové

mauzoleum

popáLenin...


23 názorů

ToTo už je na Tip)) a plameny z pekla? spíš kroky do pekla((


Diana
21. 12. 2008
Dát tip
Chácha, fakt dobrý! :-)))*****

jazzgirl
19. 12. 2008
Dát tip
:-D pánejo, já si při četbě tvých básní raději preventivně nebudu vařit čaj, jelikož jak jsem se teď napila, málem jsem smíchy vyprskla na monitor. Tohle je něco***:-))

Černý humor, ten já rád.

jejdavilda
17. 12. 2008
Dát tip
Ty chceš být Bóóbika? to nedělej. Jinak jako mluvčí a vedoucí sekce volovin děkuji za všechny. A neboj, bude lííííp, musííí

macecha
17. 12. 2008
Dát tip
čučenko, jak to ale udělat,když se člověk nemá rád, aby se rád měl? Vlastního života si moc nevážím, za moc nestojí, jsem tu jen na návštěvě a doufám, že v tom jiném životě budu psem, kterého má každý rád :o)) Vážím si lidí s nadhledem a tolerancí, hlavně však lidí s charakterem, ale ten se nějak ztrácí. A když už jsem u toho povídání, tak Vám všem, co jste se tu sešli, přeji hezké vánoce a hodně štěstí, hlavně však zdraví napořád.

čučenka
17. 12. 2008
Dát tip
Maceško, člověk se musí mít rád, bo kolikrát to za něho ani nikdo jiný neudělá.. a bez lásky se néédááá žít. Ale ono to zas bude vypadat, jako že nabádám k sobectví a sebelásce, jenže takhle to není, je to jen o úctě k vlastnímu životu. Tak.

macecha
17. 12. 2008
Dát tip
čučenko, díky moc za ta hezká slova. Čarodějka nejsem, ale jsem skromná. A také už stará, takže toho moc nepotřebuji.

já s betlémským světélkem ? moje plameny šlehají spíš z pekla :o)

macecha
17. 12. 2008
Dát tip
Můžeš mi říkat jak chceš, maceška je opravdu krásné, já jsem se nazvala macechou proto, že si tak někdy připadám, i když nemám proč. Nemám se prostě ráda. A za to světélko betlémské děkuji Vám oběma. To potřebuji, občas rozesmát, jinak bych tu už asi ani nebyla. Ještě, že mě napadlo loni si ten internet pořídit. Díky :o))

děkuji za pěkné popovídání :o)

čučenka
17. 12. 2008
Dát tip
... a ještě se uživíš z toho důchodu, nejsi ty čarodějka?

čučenka
17. 12. 2008
Dát tip
Maceško, jsi statečné děvče, že zvládáš kompa a všechnu tu techniku... to jooo

jejdavilda
17. 12. 2008
Dát tip
Dobrá, budu ti tedy říkat láskyplně-maceško. Jsem tedy tvé betlémské světélko ( teda spolu s tím bídákem alešem)

macecha
17. 12. 2008
Dát tip
jejdavildo, tak já to klidně řeknu -ráno vstanu, jsem ráda, že se mi to podaří,tělo nechce poslouchat -pak sedím asi dvě hodiny u PC -poté hygiena a hodina práce na ksichtě, který se snažím vylepšit tak, aby se podobal obličeji, abych nestrašila lidi, které potkávám - pak další půlhodina, než nahoním pačesy na snesitelnou úroveň - odchod z domu k trolejbusu - příjezd do bytu matky, kterou musím vykoupat,učesat, jít jí nakoupit, něco uvařit, pak zajdu v té samé budově na oběd, protože jsou tam levné obědy a při mém důchodu mi to vyhovuje, - odchod od matky, nákup toho nejdůležitějšího, jedenkrát týdně chodím na kafe s kámoškou, je jí sedmdesát, takže si rozumíme a hlavně už se dlouho známe, takže i když mlčíme, je to jedno, víme co si myslíme - jinak ale cestou od máti je má zastávka u McDonalds, kde si dávám presso, odolávám nabídce ovocných taštiček, jsem dosti obézní - nu a potom jedu domů, něco uklidím, ale většinou není co, tak si sednu k PC a čtu, co aleš vymyslel, abych si spravila náladu a v nynější době se vracím i k Tobě, protože blbinky Ti jdou. - Večer - sledování televize, nebo čučení do PC momentálně mám problém s intalací tiskárny, moc tomu nerozumím, ale musela jsem vyměnit válec za nový, protože už netiskla, dali mi repasovaný a ona mi to Vista nechce tolerovat. Takže mi to nebere řádně papír, tím pádem nemohu tisknout a zítra to budu muset řešit tím, že si budu muset koupit originální náplň, která stojí l.600,- Kč a můj důchod dělá 5.800,- Asi v jednu hodinu v noci obyčejně po požití dvou oblbovacích prášků usnu. A teď znáš celý můj život. Kdybys chtěl ještě něco vědět, stačí se zeptat.

jejdavilda
17. 12. 2008
Dát tip
by mě zajímalo kam chodíš macecho ty? vyháníš marušku na jahody co? Život je jeden velký paradox.*

macecha
17. 12. 2008
Dát tip
tedy aleši, kam na ty nápady chodíš, snad ani na jiného, než na blbosti nemyslíš, já Ti to závidím :o))

tak jo :o)

avox
17. 12. 2008
Dát tip
brrr! nemám slov, moorgaan mne předběhl :-(( */

moorgaan
17. 12. 2008
Dát tip
pop a Lenin.-))) /*** / ze jo vladimire iljici a pope popici.-))/

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru