Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Nebesa

16. 01. 2009
1
8
1454
Ležel jsem na posteli a ani se nehýbal. Dívka vedle mě se otočila svýma modrýma očima, přičemž stále sledovala pelest.
"Může člověk vidět svět očima drogy?"

Zvrátil jsem hlavu a zadržel slzy.
---
Člověk totiž vidí svět jen skrz sám sebe.

8 názorů

Děkuji za projevené názory.. Milly: "Otočila po mně svýma modrýma očima?" to zní zajíamvě,ale můj záměr byl zcela jiný.. mělo to podtrhnout atmosféru drog a očí a toho ostatního a postele a a.. a :-)

pepička15
15. 02. 2009
Dát tip
no, už dlouho se mi nestalo, že bych četla a najednou se oklepala... je to jednoduchý a silný... a otočení očima se mi líbí už jen kvůli tomu, že čtenáře zpomalí a to tomuhle textíku dělá dobře:o)

Milly
05. 02. 2009
Dát tip
Hm a otočení se očima mě taky vzalo... :-)) Co "Otočila po mně svýma modrýma očima?"

Milly
05. 02. 2009
Dát tip
skrze sebe sama je obojetný, myslim. Jinak..- nevim- význam tkví v tom, že když je drogou pro někoho, vidí svět očima drogy??

Možná by to mělo být "skrze sebe sama" .. ale zní to jako když je to myšleno jenem pro ženy :-D a to jsem nechtěl.. češtinu už bohužel nemám :-) Díky za kritiku a típnutí

Bivoy
16. 01. 2009
Dát tip
mně se to líbí, to přece může být, že se otočila očima :-) snad jenom věcná: "skrz sám sebe" mi nějak nesedí, nemělo by to být spíš skrz sebe samu? nebo sebe sama? v tomhle si nejsem moc jistá... tak jako tak, dávám tip***

No... otočila.. třeba se ani neotočila,třeba otočila jenom očima,to už ať si každý přebere sám :-) Já se nenaštětím.. i když dlouho jsem tady nepsal kritiky a nečetl odezvy ;-)

Honzyk
16. 01. 2009
Dát tip
...jak se "otočila očima"..? ....Animovaná?:) .....no, jináč ...radši nic: tady se každej hned naštětí a bejvá z toho jen pletenice...

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru