Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Outsider pablues

18. 01. 2009
2
9
1151

Zpod víček váček na slzičky

Zavlažuje tvá líčka

A mlží pohled na tu scénu

V níž ON si jinou hýčká

 

Mlží tvé plány, srdce láme

Už není žádné kdyby

Vše pokryto je černým flórem

Tvá láska, jeho sliby

 

Až líce uschnou, bude lépe

I to se stává dámě

A má to i svá positiva

- třeba teď zbudeš na mě….


9 názorů

Marcela.K.
03. 06. 2009
Dát tip
já chtěla podepsat petici, ne že jsem to já :-)))) Tutlám ráda...tutlám toho hodně a líbí se mi , jak mě geniální pablbové roztutlávají :-))

Ty nejsi geniální ani pablb. Jsi takovej ten typ ženský, který mě uváděj do rozpaků..... Teda poku něco netutláš. Jedna z mých prvních netových známostí byla ředitelka zvláštní školy v jednom východočeským městě. Naprosto kouzelná ženská. Její nadhled je pro mě Everestem... ta říkala, že každej, kdo se objeví na netu na chatu nebo na nějakým komunitním serveru (a Písmák už dávno není literárním, brž komunitním serverem), má stopro problém.... eště jsem nenašel nikoho, kdo by problém neměl.... :-)))) Sebe nevyjímám.

Marcela.K.
03. 06. 2009
Dát tip
> Bohužel v poslední době je to tu samej geniální pablb. Kam se mám podepsat?

Drahá mylenko, Jako Ruppert von Trautenberg vždy reaguji na nějakou aktuální výzvu....například, když je třeba ochránit nějakého outsidera před útoky místních dravců....tedy pokud ten outsider není namistrovanej a jen takříkajíc tápe.... ty, co netápou ZÁSADNĚ nebráním. Bohužel v poslední době je to tu samej geniální pablb. Na ty by bylo možná dobrej ňákej ten Krakonoš. Nebo Frištejnský. Jak se říkalo u nás na Moravě : Kde nestačí Komenský, nastupuje Frištenský. HOWGH!

Marcela.K.
01. 06. 2009
Dát tip
Že bys opustil kvůli dámě Máňu?! :-)))

Nene, všechno aktuální.....

Marcela.K.
31. 05. 2009
Dát tip
To je nějaká starší? ...asi tak před čtyřmi roky bych si tipla :-))

Toscana
30. 05. 2009
Dát tip
To jsou teda záběry na bránici, mám chuť přidat tě mezi oblíbené autory a chodit se sem smát (a tiše doufám, že cos napsal bylo taky tak myšleno a že ses u toho bavil neméně!) *t

Norsko
19. 01. 2009
Dát tip
Verše pro dvanáctiletá děvčata od starého, senilního dědka. Tip

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru