Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Tohle neni dílo!

14. 08. 2001
0
0
1822
Autor
Ishi

Chtěla bych touto cestou vyjádřit obdiv ke každému autorovi v Písmáku. Nesmírně si vážím lidí, kteří umí vytvořit verš nebo nedej bože celou báseň.  Stěží dám dohromady : "Naše staré hodiny  bijí čtyry hodiny...."( a už i to bylo kdysi použito). Nemám Vysokou školu kritickou nebo podobnou. Mohu nanejvýš poukázat na to, že děj v díle neni technicky možný, ale to je úplně něco jiného. Takže všem přeju zdraví, lásku a mnoho polibků od Múz.

Zdraví                                                                                                         Ishi

 


Yeziiinka
20. 08. 2001
Dát tip
Všichni mají pravdu. :)) A mě nezbývá, než popřát, aby toho, co Tě zahřeje, nadchne, osloví, zaujme... aby toho bylo co nejvíce a aby Tě čtení (nejen Písmáčků) nepřestávalo bavit... :) Díky, Yez.

Gastarbajtr
15. 08. 2001
Dát tip
fajn, už se opájím Tvým obdivem :-)))))))))))))

Mahoney
14. 08. 2001
Dát tip
ishi, mnoho autorů na písmáku je na tom se psaním úplně stejně, akorát si to neuvědomují a mají odvahu se s tím, co neumí, prezentovat, díky čemuž se pak třeba psát naučí, neboť umění poskládat k sobě slůvka, stejně jako každé jiné umění, sestává z malé dávky talentu a velké dávky dřiny :-)) (a když má někdo větší dávku talentu a absolvuje všecku tu dřinu - tedy když se "vypíše", tak se pak o něm třeba učíme v hodinách literatury :-)) a jinak díky :-))

Wopi
14. 08. 2001
Dát tip
Ishi :-) Nepotřebuješ vysokou kritickou. Ani základní podkritickou. Stačí, že si budeš číst a že si najdeš něco, co Tě osloví :-)). Přeju pěkné zážitky :-).

Ishi
14. 08. 2001
Dát tip
ahoj Wopi, i Tobě přeju pěkné zážitky. Ale stejně si se obávám, že nikdy, nikdy nerozeznam, co je z hlediska "kritiků znalců" nádnerná poezie a co "sádrový trpaslík" Zdraví Ishi

Wopi
14. 08. 2001
Dát tip
Ishi: to Ti nemusí vadit. Podstatné je, co to přinese Tobě. Víš, pokud kritizuju, je to většinou pokus pomoci někomu, kdo začíná. A to pouze z pozice větších zkušeností, ne z pocitu potřeby radit. Ale jak na Tebe mají díla působit Ti nikdo nemůže určovat. Stačí, že se Ti bude něco líbit, a to bude odměna autorovi.

Mahoney
14. 08. 2001
Dát tip
wopi má pravdu... pro čtenáře přece není vůbec důležité, jak kvalitní je dílko a jakou myšlenku do něj autor vložil... přeju krásné počtení :-))

clovrdik
14. 08. 2001
Dát tip
viz. předřečníci :-)); čti, co chceš a kritizuj co chceš a jak chceš a pokud ti to bude dělat dobře a budeš se ráda vracet na Písmáka, pak te v pohodě :-)

nebraska
14. 08. 2001
Dát tip
jujha ahoj ishi.....ale to je predsa blbost, mysliet si ze jedine co zlozis je sucha basen o hodinach.......pozri.....tu sa da najst inspiracia, je tu mnozstvo kvalitnych diel....mnozstvo kvalitnych myslienok, mnozstvo kvalitnych tem......ked teba samu nenapadne nic, mozes odkukat temu len, a napisat svoj vlastny nazor, svoj pocit, ktory v tebe dana tema vyvolala....napis to svojimi slovami, napis to svojou dusou a bude to basen! nie fsetko je basen co sa rymuje, a ked ti nejdu rymy, je tu predsa moznost pisat nerymovane basne, tak preco to neskusit? Ja som nepisala 6 rokov, a behom mesiaca som sa dost fajn rozpisala....neviem pisat, nikdy som to nevedela, ale bavilo ma ukladat myslienky na papier....pisem pre radost, pisem lebo ma to naplna, nepisem pre niekoho ineho, len sama pre seba....samozrejme je fajn ked si moje dielka niekto precita, a ked sa pacia, uplne mega fajn je kritika, ktora povacsine pripadov pomaha....len sa preboha neboj, a odokri nieco z tvojej dusicky:) dufam ze ma posluchnes.....drzim palec

Semipalakva
14. 08. 2001
Dát tip
co? cože? tak proč sem studoval osmnáct let VŠK?? naco mi je diplom... pche... toste mi náladumoc nezvedli... bůůůůů(-:::::::

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru