Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Dával......

26. 01. 2009
4
2
1916

žalm 55 - Neverný priateľ.

Dával som voľný Ti čas počúval tvojích nárekov žalostné stony a kvílenie. Pre Teba opustil a zanechal som všetko ! A ty si ma zradil do rúk zapredal nepriateľom tak, ako Judáš - Ježiša. I napriek zradám od Teba nebudem preklínať nebudem smrť Ti priať a stále Ťa priateľom budem nazývať a Boh ma odmení - z rúk vytrhne nepriateľa ktorému ty si ma zapredal a Teba priateľu zrazí a dýchať budeš prach no ja modliť sa budem za Teba.

2 názory

Toscana
26. 01. 2009
Dát tip
Přítel, který takhle zradí, asi nikdy přítelem nebyl - to jen my si to tak občas namlouváme a lžeme sami sobě, protože tak moc chceme, aby to bylo jinak, tak hladoví po lidské přízni, že ani nevidíme, jaká je skutečná pravda. Ale na každého, kdo za dobrotu zlem odplácí, se jeho kotel vody vaří, protože jestli něco funguje, pak je to ono biblické "Spáchané zlo se vrací k člověku jako prach hozený proti větru" - bez ohledu na to, jestli to tomu dotyčnému přeješ nebo ne. To jsou totiž ty často zmiňované boží mlýny, které namelou každému co jeho jest. ;-) *t

macecha
26. 01. 2009
Dát tip
Johann,to zažívam. Strašná pravda. A ťažko ju uniesť s dobrou mysľou. TIP

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru