Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

21. január. 2009

27. 01. 2009
1
9
2044

Do Českej republiky príde koncom septembra pápež Benedikt XVI., ako oznámil predstaviteľ ČBK - Juan Provecho.

Po rokoch príde znovu - znovu ho uvidia aj keď, už len nástupcu v krajine - v susedstve západnej hranice nielen jej občania, ale aj od nás, a od Poľská - tisíce. 21. 01. 2009 Česká republika

9 názorů

Toscana
29. 01. 2009
Dát tip
Nemyslím, že by se mi chtělo o tomhle vést debatu - z Vatikánu mám průběžnou husí kůži. A asi ani Johánek by z toho nebyl moc štěstím bez sebe, kdybychom tu podobné diskuse vedli. Nechala bych to teda koňovi, má přece jen větší hlavu ;-)

jarouch
29. 01. 2009
Dát tip
Néé tos špatně pochopila, to jsou ty krátký věty - já se nechci hádat, spíš jsem chtěl navrhnout debatu nebo tak něco, protože mi to přijde zajímavý. Ale pokud se ti nechce, budiž, nechme to být :)

Toscana
28. 01. 2009
Dát tip
jarouch - já ti to přece neberu, mysli si o tomhle staříkovi co libo, ale totéž dopřej i mně. Dík.

Jarouchšku...kde som získal tieto informácie no niečo získavam z verejných zdrojov, ako www.ceskatelevize.cz,www.ta3.com,www.markiza.sk...a potom mám tajne zdroje ako Slovenská informačná služba, NIS, CIA, FBI, Mosad, stazi... a podobné združenia...to vieš všade niekto znami sedí.

jarouch
28. 01. 2009
Dát tip
A kdes získala tyhle informace? Mě přijde i jako osobnost perfektní...

V poho Toscanko...preto sme ľudia krásní lebo máme každí svoj názor...inak by to bola nuda.

Toscana
28. 01. 2009
Dát tip
Jeho předchůdce měl totiž autoritu, za kterou stál celý jeho život (co říkal, to i žil). Tohle už je jen kašpárek ve zlatem krumplovaných hadrech, možná skvělý teolog, ale na tom to taky končí, protože teologie jako taková mi neříká zhola nic. Nicméně tvůj názor ti neberu, jen uvádím ten svůj.

Čo už ale keď ho nebudeš brať ako predstaviteľa cirkvy tak je zároveň oficialným predstaviteľom zvrchovaného a medzinárodne uznávaného štátu...aj keď iba miništátu....takže predsa je to udalosť..! Aj keď jeho predchodza sa mi páčil viac, jeho názory a môžem povedať, že som bol na viacerých privatných audienciach...nie na verejných kde je tisíc ľudí a vidia ho s dvesto metrovej bezpečnostnej vzdialenosti, ale sám a On...a to 3x na 45 minutovej so zabezpečeným občerstvením...a tým sa môže málo ľudí pochváliť...preto nech mu je zem, resp. mramorová doska nad jeho telom lahká.

Toscana
27. 01. 2009
Dát tip
Tak to teda sorry, ale tenhle kašpárek mě nechává naprosto v klidu. Není to vůbec můj šálek kávy.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru