Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Velebí

05. 02. 2009
3
4
2124

žalm č. 19 Oslava Boha stvoriteľa

Velebí duša moja Pána a môj duch jasá v Bohu stvoriteľovi za dielo zázračné. Za pôdu a za zvieratá za vzduch za hviezdy na nebi i za vtáky v povetrí. Velebí duša moja v tomto čase i v čase budúcom za obraz z rúk Pánových a môj duch jasá i hlas môj spieva mu pieseň novú pieseň chvál.

4 názory

Toscana
05. 02. 2009
Dát tip
nojo, jenže to není tak, že by nebyl zájem, ale mi je absolutně cizí celé tohle náboženské téma - jak jsem ti řekla, nejsem věřící a co se týče spoléhání se na nějakou pomoc shůry, jsem skeptik jako hrom. Člověk by se neměl instalovat jen do pozice prosebníka nebo děkujícího za to, co mu kdosi "zařídil", má se starat především sám. No a tím pádem mi jsou tyhle verše tak málo blízké, že se k nim mohu jen těžko nějak vyjadřovat, i kdyby mi snaha nescházela.

macecha
05. 02. 2009
Dát tip
netreba slov***

ale mňa to teší keď mi píšu ľudia aj postrehy s inej strany uhla pohľadu.

Toscana
05. 02. 2009
Dát tip
hmmm - v tomhle fakt nejsem doma a máš toho na písmákovi tolik, že se to skoro nedá stíhat. Asi teda si pro příště odpustím psát ti právě k dílům s tímhle tématem nějaké své postřehy. Neber si to nijak osobně, ale prostě tohle mi neříká naprosto nic.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru