Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Na samote

06. 02. 2009
5
9
2354
Na samote na kraj lesa vzdialená chalúpka malá. Dnes pustá na históriu vspomína. Keď ešte lásku v strede múrov napriek veku vzdávali si dneska mŕtvi manželia.

9 názorů

macecha
09. 02. 2009
Dát tip
***

Verím...bot by bolo škoda...

Toscana
06. 02. 2009
Dát tip
Taky mám moc ráda to městečko, kde žiju, a i když o něm mluvím jako o vidlákovu, je tu spousta krásných míst, které projít by se za den nestihlo. Vidlákov je myšlen spíš ve směru maloměšťáckého myšlení a drbárny, která tu dík té pidi velikosti zcela logicky panuje. Ale jinak je tu fakt krásně, na to klidně sním vlastní boty.

ďakujem za tvoje slová

hunllef
06. 02. 2009
Dát tip
Ano, taky bych to svoje zaprděné maloměsto nevyměnila za nic na světě - přijde mi totiž jako to nejlepší a nejkrásnější místo k žití...;) *t

Máš pravdu, človek by mal milovať svoj kraj, mal by poznať jeho históriu, krásne miesta. V každá obec, alebo mesto sa má čim pochváliť....Preto neviem pochopiť tých, ktorí povedia..."my sme taká diera u nás nič nie zaujímavé...nič nemôžeme ukázať prípadným turistom"....takéto tvrdenie je katastrófa, ktorá vychádza z nepoznania vlasnej histórie a geografie. Ktorá je bohužial v súčasnej dobe bohužial veľmi populárna.

Toscana
06. 02. 2009
Dát tip
Líbí se mi tvůj lokální patriotismus - mělo by to tak být, aby člověk miloval místo, kde žije, jinak se mu tam žije moc těžko. ;-)

Je to v podstate opis jedného s krásnych miest v mojej rodnej obci... v podstate kúsok za ňou... Ďakujem za Tvoje slová.

Toscana
06. 02. 2009
Dát tip
Moc pěkné *t

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru