Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Můj Valentýn

06. 02. 2009
17
86
4791
Netrhám korunky kopretinám mé hrátky stáčejí se jinam na prahu pozdní dospělosti už ztrácím zájem spokojit se s málem bezmasé chroustat odhozené kosti dnes rajcuje mě život s Valentýnem ale je svatý víš o někom jiném?

86 názorů

MarK: si :D

MarK.
02. 11. 2011
Dát tip
..chcem byt tvoj Valentyn! :) :) (usmev prosim:) ;) :D .. *

jejdavilda
23. 02. 2009
Dát tip
y a hoo

Delfín
23. 02. 2009
Dát tip
Jejdavilda: Tak tedy stručně:nikdy jsem netvrdil, že jsi Norsko 2!Je to jasný?! A pidlooká děvčata si zkus najít na nettu!Jistě tam budou, třeba ve wikipedii nebo na google či yahoo!;o)

A.H.
20. 02. 2009
Dát tip
kosti mi tu nesedí, kazí tu decentnost a lehkost, jinak bezvadné, T*

jejdavilda
15. 02. 2009
Dát tip
Delfín- mě se to nechce číst. Me jen zajímaly obrázky pidlookých devčat, jinak jsou mi ti dva ukradení, navíc nor s těma opakovačkama je ještě k tomu otravný

Delfín
15. 02. 2009
Dát tip
jejdavilda: To jsem taky nikdy netvrdil! To je čistě Tvůj pro mne naprosto překvapivý výklad! Já jsem se jen z Tvého příspěvku mylně domýšlel, že tu kromě Norska a Norska 1 je i Norsko 2, i když ho nemohu najít, ale může mít skrytý profil! To jde i jinde, i když 2 nicky na jednu osobu už třeba ne! Už takhle jsem měl v tom guláš... Myslel jsem si, že jedna osoba tu má dva podobné nicky, už proto, jak si tu ve vzájemné shodě podávali Armína a stejným způsobem žádali Jarmilu o prominutí! Takže nějaké Norsko 2 už by mne vůbec nepřekvapilo!/Nic není nemožné! Toyotaaaa!!!/ ***Proto jsem taky v odpovědi Norsku /či Norskům/ nechal ten jejich počet otevřený! Jukni se teď laskavě na svou poznámku z 8.2. i na to, co jsem psal já Norskům, než tu ze mne pro změnu uděláš mořskou pannu se slepičím mozečkem!;o)))

jejdavilda
15. 02. 2009
Dát tip
Delfín, to jako, že já jsem norsko2? Jestli si to myslíš tak si přečti " Dospívám v muže" nebot se ti to začíná vrážet do hlavy

BigBivoj
14. 02. 2009
Dát tip
Nezbyl ti na duši jenom stín zůstalo mnohé nezůstal splín bylas mi vzácná to dobře vím pozdrav ti posílá tvůj Valentýn

Delfín
11. 02. 2009
Dát tip
Norsko 1: Chci věřit, že ano! Ostatně je to Jarmilčina stránka, já jen řekl svůj názor...Když to nevadí jí...;o)

Norsko 1
10. 02. 2009
Dát tip
celkem vím, koho si toho smím, a kolik musím dovolit, milý delfíne :-)

Delfín
10. 02. 2009
Dát tip
Milé Norsko (zero, uno, due...?): Není mi nic známo o tom, že bych tady kohokoli očerňoval či vyléval na něj škopky špíny! Tu špínu tady rozléval někdo jiný a navzdory opakované omluvě naší oblíbené autorce vzápětí ujel znova! Některé věci se prostě na komentářovou stránku dámy nehodí! /Já bych už na jejím místě vypěnil a odkázak vás na soukromou poštu! Ona je snad až moc tolerantní.../To jsem se snažil naznačit včetně připomínky, jak se takové věci řeší jinde. Well,koukal jsem i na tu Arminovu tvorbu, kromě avíza, že se sem vrací, jsem taky nic moc nevykoukal! Co tu měl předtím, to nemohu posoudit. Dám mu šanci, aby se projevil... Jinak se nikterak necítím jako nicka hrající si na velkého manipulátora s lidmi a Jarmilčina domněnka, že bych snad byl Armin, mne srdečně rozesmála_...;o))) Měj(te) se fajn a zkus(te)se nad vším trochu zamyslet...

Delfín
10. 02. 2009
Dát tip
Jarmila Moosová:Vzal jsem si Tvou připomínku k srdci a zkopíroval sem cosi o svatém Valentýnovi! ;o))) P.S. Jinak jsem dík jejdawildovi právě zjistil, že Norska jsou dokonce tři! Doufám, že alespoň to třetí, s indexem 2, není tak chytlavé! Mně prostě vadí, když se lidi k sobě chovají hrubě tam, kde by to šlo odbýt vtipným soubojem na úrovni...Tohle mi spíše připomíná někoho, kdo pod jménem Horatio terorizoval liter! A když mu zablokoval admin účet, objevil se zas jako někdo jiný! Chvilku sekal latinu, ale pak se zas projevil. Volil si nicky inspirované antikou, i jeho poněkud ponuré básně jako by patřily do oné doby... Nepochybuji, že všechna Norska Ti fandí, ovšem projevují svou přízeň pro mne nepochopitelným způsobem!Ale když to nevadí Tobě, je to jen v Tvé režii...;o)

Delfín
10. 02. 2009
Dát tip
Legenda o svatém Valentýnu Valentýn – svátek zamilovaných, všech, kteří chtějí oslavovat lásku a malým dárečkem nebo Valentýnským přáníčkem dávají najevo svou lásku a náklonnost. A kdo byl vlastně sv.Valentýn? Existuje hned několik verzí o jeho původu i minulosti. Valentýn byl knězem v době císaře Klaudia II. Klaudius byl velmi krutý císař a chtěl být nejmocnějším panovníkem, proto si budoval velmi silnou armádu. Vojákem se mohl stát každý svobodný muž. Moc svobodných mužů se ale do jeho armády nehlásilo. Klaudius si to vysvětloval po svém. Myslel si, že dávají přednost lásce a proto do armády nechtějí nastoupit. A tak dal zakázat všechny sňatky. Valentýn byl v té době knězem v kostele a jeho velká víra mimo to, že věřil v Boha byla, že věřil v lásku. Rozhodl se nedodržovat nesmyslný Klaudiův zákon a dál oddával mladé zamilované páry. Jenže jednu noc císařovi vojáci vtrhli do kostela a Valentýna zajali. Mladý pár, který Valentýn oddával naštěstí stihl utéci. Klaudius uvrhl Valentýna do vězení. A potom se stalo něco velmi zvláštního. U jeho oken a dveří se začali shromažďovat dopisy a drobné dárečky od těch, kterým pomohl nebo se chystal pomoci tím, že je oddá. Dávali mu tím najevo, že věří stejně jako on v lásku. Dcera jeho žalářníka se také rozhodla, že jej navštíví a vymohla si dovolení na otci. Valentýn se do ní zamiloval. V den jeho popravy, tedy 14.února 269 př.n.l., ji zanechal dopis, ve kterém se jí vyznává ze své lásky a podepsal jej: „Od Tvého Valentýna“. (Zde bychom mohli hledat původ "Valentýnských přáníček") Jiná legenda ze starého Říma vypodobňuje Valentýna jako velmi ctnostného, počestného a moudrého člověka. O jeho moudrosti se doslechl dokonce i císař a povolal si Valentýna k sobě. Nešetřil chválou a neskrýval obdiv k Valentýnovi, posteskl si také nad okolnostmi, proč se Valentýn nemůže stát přítelem císařovým. Protože Valentýn, ač tak moudrý a vzdělaný, věří těm pověrám nazývaným křesťanství. Valentýn namítl, že císař je tím, kdo věří pověrám. Císař nakázal městskému prefektu Astoriovi, aby na sebevědomého Valentýna dohlížel. A aby byl Valentýn pod důslednou kontrolou, vzal si Astorius Valentýna do domu. Tam se setkal s velmi krásnou, ale nevidomou dcerou prefekta. Astorius požádal Valentýna, aby se modlil za dceřin zrak. Valentýn tak rád učinil, protože v sílu modliteb věřil a dívku si zamiloval. Zázrak se opravdu stal a dívka opět spatřila světlo světa. O zázračném uzdravení si povídal celý Řím. Pohané odmítli věřit v ten zázrak a vtrhli do domu prefekta, Valentýna odvedli a za městem mu oddělili mečem hlavu od těla. Navzdory trpkému osudu se stal sv.Valentýn symbolem věrných a neutuchající lásky.

Delfín
09. 02. 2009
Dát tip
Jarmila Moosová: Armín tedy rozhodně nejsem! Kdybych byl, bránil bych se úplně jinak! Ostatně bych asi nevolil ani tu poznámku o gymnastovi, ale něco vtipnějšího! Jen mne trochu vadí způsob, jakým Tví vikingové reagují! Nemusím vulgarismy tohoto tipu, raději volím něco vtipnějšího! Bože, jaký z toho mohl být krásný souboj!;o( P.S. Ani jsem netušil, že tady jsou alternicky možné! Jsem tu jen jednou, pravda, ne pod občanským jménem jako Ty, jenže Tobě se to hodí, když se tím živíš, být známá...Já se sem chodím spíše pobavit, odfrknout si, případně i pochytit něco inspirace...Proč myslíš, že lovím ve Tvých vodách? ;o)))

Delfín
09. 02. 2009
Dát tip
Pomerančová: Díky za informaci! Já mluvil paušálně o pravidlech na servrech, které znám! Literra a M.E.Z.E.R.A. mezi ně nepatří...Osobně si myslím, že omezení je vynuceno jen provozními podmínkami, např. počtem autorů, tím, jak často můžeš publikovat či zda to činíš přímo nebo /jako na saspi!/, prostřednictvím redaktorů... Nevím, kolik autorů má literra a kolik dílek můžeš publikovat třeba za týden...Možná to zatím kapacitně zvládá, ale taky tam jednou dojde na omezení...;o)

macecha
09. 02. 2009
Dát tip
Jarmilko, já čumím, jak umíš ty chlapy uvést do varu :o)) za básničku, která se mi moc líbí TIP

Safián
08. 02. 2009
Dát tip
Jen pro zajímavost: Valentinové byli dva,kněz a biskup,oba mučedníci z římských dob.Křesťanský svátek zřejmě překryl svátek bohyně Juno, ochránkyně manželství a rodiny. Může to být i pozůstatek římských lupercálií, pořádaných v půli února pro zajištění plodnosti a ochrany před zlem.

pozorovatel
08. 02. 2009
Dát tip
to já doufám, že se aspoň přidáš k tvorbě časáku.. jsi moje největší eso

Norsko
08. 02. 2009
Dát tip
p: mají mě rádi, ale z naprosto neznámého důvodu se mě bojej :-)

jejdavilda
08. 02. 2009
Dát tip
Chybí mi tu vyjádření norska 2. Taky mám rád kresby pidlookých děvčat ze třetí třídy, prosím armina o zaslání malůvky

pozorovatel
08. 02. 2009
Dát tip
já tě už nominoval vícekrát, ale nikdo tě nemá rád a nechce tě

Norsko
08. 02. 2009
Dát tip
Klidně mě nominuj. To přežiju

pozorovatel
08. 02. 2009
Dát tip
mně se líbí Netrhám korunky kopretinám jinak je to taková šedá fajnovka norsko: a já tě chtěl nominovat na kritika... teď sis to ale zkazil... takový talent a on ho promrhá

Mýlíš se Delfíne, dva nicky na liteřře samy o sobě nejsou porušením pravidel.

Narvah
08. 02. 2009
Dát tip
Norsko,můj milý, nepotřebuješ pomoc?

Norsko 1
08. 02. 2009
Dát tip
Milý Delfíne, místo o historii sv. valentýna zajímej se o podstatnější věci. Jinak bys zde nemohl kýble špíny na mě házeti. Fascinuje mě, a jsem na to zvyklý, jak se vždycky najde nicka, která mě chce očernit. A jak dobře blbce ze sebe umějí dělat. A jak je baví manipulovat s lidmi a fakty, nejlépe pod svým alternickem

Del: Ty jsi alternick Armin Tamzarrian? Nechápu, proč by tě ten jejich "spor(t)" jinak tak zajímal :))) A nikde tu nevidím ani Tvůj pokus osvítit historii sv. Valentýna :))) Ach jo, chlapi... všichni jste jako malé děti... :))))

Delfín
08. 02. 2009
Dát tip
Jarmilka: Ona jsou vážně dvě? Já to odhadoval na rozštěpenou osobnost typu Dr. Jekylla a pana Hydea, jenže zde stejného typu, či spíše to, co jsem naznačil, tedy 2 nicky a jeden autor! To jinde nejde! Taky jsem fakt neviděl důvod k rozčilování, i kdyby to bylo, jak naznačil Rampoušek!I když vím, že někteří jsou pak nesmyslně agresívní stačí k tomu třeba zdání, že ten druhý představuje díky svému nicku svět jiné rasy a kultůry! Pokud máš na ty své Vikingy vliv, zkus jim vštípit trochu tolerance a úcty k druhým! Myslím, že ta reakce nebyla adekvátní! Já bych se kvůli oslovení gymnasta nečílil a naopak bych se snažil rozvinout zde debatu, která by osvítila historii svatého Valentýna...Ale to jsem holt Já! Asi bych na jejich místě vše prohlásil za drsný žert a nechal to tady trochu promazat!;o)

Delf: Buď klidný, mám s oběma Norsky ten nejlepší vztah :)))

Delfín
07. 02. 2009
Dát tip
Koukám, že chladný seveřan se nám tu tak rozpálil tak, že se střídavě přihlašuje jako Norsko a Norsko 1! Jen jaksi nechápu důvod, snad kromě averze k tomu, co evokuje armínův nick. Nebo bys mi taky vyhrožoval, kdybych tu třeba šířil, že spíš v kruzích, jako to v jedné staré filmové grotesce udělali Oldřichu Novému a když chtěl svou milou přesvědčit o opaku a přivedl ji do ložnice, s hrůzou zjistil, že mu tam i ty kruhy instalovali, takže opravdu vypadal jako podivín, slušně řečeno...? /Mimochodem, na každém jiném servru, třeba na literu, jsou dva nicky na 1 osobu brány jako porušení statutu a důvod k zablokování přístupu, stejně jako slovní napadání a výhrůžky!Tady je to jinak? A co ohled k Jarmilce, která sice tolerantně a moudře nezasahuje do chlapských rozmíšek?/ Myslím, že se to všechno dostalo dost daleko od svatého Valentýna a jeho ideí poněkud naivního božího sluhy, který si myslel, že ideu z bible "Miluj bližního svého" nejlépe vtluče do těch tvrdých hlav skrze něco, co znají! A Jarmilka si nezaslouží komenty Tvého typu, zvláště když jsem si dosud myslel, že jsi její fanda!

Jarmilka dneska to bude iba s hviezdičkou a tipom a so smailikom na povzbudenie... nejak ma nádhera v tvojej básni odrovnala. * -t- :-) No nato že som hovoril, že nič nebudem hovoriť som sa rozkecal až príliš.

Háber
07. 02. 2009
Dát tip
krásne*

No páni ! Norskej se zbláznil :-D

Rampoušek
07. 02. 2009
Dát tip
na svatého Valťu rozbijem si držku... všichni se máme rádi a co bychom proto neudělali, tak serte na to a pojďte na pivo, chalani !

V poho, Rosťo, láska pod jiným zorným úhlem :))))))

Norsko
07. 02. 2009
Dát tip
A jak tě uvidím, rozbiju ti hubu. To si piš

Norsko
07. 02. 2009
Dát tip
Chceš si číst, čti si, armine. Toto je pro tebe vhodná, dokonce bych řekl, že povinná četba.

Norsko
07. 02. 2009
Dát tip
Chceš si číst, čti si, armine. Toto je pro tebe vhodná, dokonce bych řekl, že povinná četba.

Norsko
07. 02. 2009
Dát tip
Chceš si číst, čti si, armine. Toto je pro tebe vhodná, dokonce bych řekl, že povinná četba.

Norsko
07. 02. 2009
Dát tip
To, co děláš ty a tobě podobní, považuji za hrubý zásah do mé integrity. Jak by se ti líbilo, chlapče, kdyby o tobě neustále někdo rozšiřoval, že jsi, například ... Mimochodem, ke kterému povolání máš největší odpor ?

Norsko
07. 02. 2009
Dát tip
ARMINOVI: a na to jsi přišel kde, ty idiote, nulo, která se skrývá za jakýsi bídný alternick a jehož tvorba je srovnatelná s malůvkami pidlovokých děvčat ze třetí třídy ? Řekni mi, kdo jsi, co děláš a uvidíš ten tanec. Přestanu tě nazývat idiotem a přistoupím na tvou hru. Ale z těch ran, co dostaneš, se ovšem jen tak nevylížeš, ubožáku. Ó, jak laciné. Ó, jak nudné, je-li to stále donekonečna opakováno

Norsko
07. 02. 2009
Dát tip
To, co děláš ty a tobě podobní, považuji za hrubý zásah do mé integrity. Jak by se ti líbilo, chlapče, kdyby o tobě neustále někdo rozšiřoval, že jsi, například ... Mimochodem, ke kterému povolání máš největší odpor ?

Norsko
07. 02. 2009
Dát tip
To, co děláš ty a tobě podobní, považuji za hrubý zásah do mé integrity. Jak by se ti líbilo, chlapče, kdyby o tobě neustále někdo rozšiřoval, že jsi, například ... Mimochodem, ke kterému povolání máš největší odpor ?

Norsko
07. 02. 2009
Dát tip
To, co děláš ty a tobě podobní, považuji za hrubý zásah do mé integrity. Jak by se ti líbilo, chlapče, kdyby o tobě neustále někdo rozšiřoval, že jsi, například ... Mimochodem, ke kterému povolání máš největší odpor ?

Norsko
07. 02. 2009
Dát tip
To, co děláš ty a tobě podobní, považuji za hrubý zásah do mé integrity. Jak by se ti líbilo, chlapče, kdyby o tobě neustále někdo rozšiřoval, že jsi, například ... Mimochodem, ke kterému povolání máš největší odpor ?

Norsko
07. 02. 2009
Dát tip
To, co děláš ty a tobě podobní, považuji za hrubý zásah do mé integrity. Jak by se ti líbilo, chlapče, kdyby o tobě neustále někdo rozšiřoval, že jsi, například ... Mimochodem, ke kterému povolání máš největší odpor ?

Norsko
07. 02. 2009
Dát tip
To, co děláš ty a tobě podobní, považuji za hrubý zásah do mé integrity. Jak by se ti líbilo, chlapče, kdyby o tobě neustále někdo rozšiřoval, že jsi, například ... Mimochodem, ke kterému povolání máš největší odpor ?

Norsko
07. 02. 2009
Dát tip
To, co děláš ty a tobě podobní, považuji za hrubý zásah do mé integrity. Jak by se ti líbilo, chlapče, kdyby o tobě neustále někdo rozšiřoval, že jsi, například ... Mimochodem, ke kterému povolání máš největší odpor ?

Norsko 1
07. 02. 2009
Dát tip
Chceš si číst, čti si, armine. Toto je pro tebe vhodná, dokonce bych řekl, že povinná četba.

Norsko 1
07. 02. 2009
Dát tip
ARMINOVI: a na to jsi přišel kde, ty idiote, nulo, která se skrývá za jakýsi bídný alternick a jehož tvorba je srovnatelná s malůvkami pidlovokých děvčat ze třetí třídy ? Řekni mi, kdo jsi, co děláš a uvidíš ten tanec. Přestanu tě nazývat idiotem a přistoupím na tvou hru. Ale z těch ran, co dostaneš, se ovšem jen tak nevylížeš, ubožáku. Ó, jak laciné. Ó, jak nudné, je-li to stále donekonečna opakováno

Norsko 1
07. 02. 2009
Dát tip
ARMINOVI: a na to jsi přišel kde, ty idiote, nulo, která se skrývá za jakýsi bídný alternick a jehož tvorba je srovnatelná s malůvkami pidlovokých děvčat ze třetí třídy ? Řekni mi, kdo jsi, co děláš a uvidíš ten tanec. Přestanu tě nazývat idiotem a přistoupím na tvou hru. Ale z těch ran, co dostaneš, se ovšem jen tak nevylížeš, ubožáku. Ó, jak laciné. Ó, jak nudné, je-li to stále donekonečna opakováno

Norsko 1
07. 02. 2009
Dát tip
ARMINOVI: a na to jsi přišel kde, ty idiote, nulo, která se skrývá za jakýsi bídný alternick a jehož tvorba je srovnatelná s malůvkami pidlovokých děvčat ze třetí třídy ? Řekni mi, kdo jsi, co děláš a uvidíš ten tanec. Přestanu tě nazývat idiotem a přistoupím na tvou hru. Ale z těch ran, co dostaneš, se ovšem jen tak nevylížeš, ubožáku. Ó, jak laciné. Ó, jak nudné, je-li to stále donekonečna opakováno

Norsko 1
07. 02. 2009
Dát tip
ARMINOVI: a na to jsi přišel kde, ty idiote, nulo, která se skrývá za jakýsi bídný alternick a jehož tvorba je srovnatelná s malůvkami pidlovokých děvčat ze třetí třídy ? Řekni mi, kdo jsi, co děláš a uvidíš ten tanec. Přestanu tě nazývat idiotem a přistoupím na tvou hru. Ale z těch ran, co dostaneš, se ovšem jen tak nevylížeš, ubožáku. Ó, jak laciné. Ó, jak nudné, je-li to stále donekonečna opakováno

Norsko 1
07. 02. 2009
Dát tip
ARMINOVI: a na to jsi přišel kde, ty idiote, nulo, která se skrývá za jakýsi bídný alternick a jehož tvorba je srovnatelná s malůvkami pidlovokých děvčat ze třetí třídy ? Řekni mi, kdo jsi, co děláš a uvidíš ten tanec. Přestanu tě nazývat idiotem a přistoupím na tvou hru. Ale z těch ran, co dostaneš, se ovšem jen tak nevylížeš, ubožáku. Ó, jak laciné. Ó, jak nudné, je-li to stále donekonečna opakováno

Norsko 1
07. 02. 2009
Dát tip
Jarmilo promiň.

Norsko 1
07. 02. 2009
Dát tip
ARMINOVI: a na to jsi přišel kde, ty idiote, nulo, která se skrývá za jakýsi bídný alternick a jehož tvorba je srovnatelná s malůvkami pidlovokých děvčat ze třetí třídy ? Řekni mi, kdo jsi, co děláš a uvidíš ten tanec. Přestanu tě nazývat idiotem a přistoupím na tvou hru. Ale z těch ran, co dostaneš, se ovšem jen tak nevylížeš, ubožáku. Ó, jak laciné. Ó, jak nudné, je-li to stále donekonečna opakováno

Norsko 1
07. 02. 2009
Dát tip
ARMINOVI: a na to jsi přišel kde, ty idiote, nulo, která se skrývá za jakýsi bídný alternick a jehož tvorba je srovnatelná s malůvkami pidlovokých děvčat ze třetí třídy ? Řekni mi, kdo jsi, co děláš a uvidíš ten tanec. Přestanu tě nazývat idiotem a přistoupím na tvou hru. Ale z těch ran, co dostaneš, se ovšem jen tak nevylížeš, ubožáku. Ó, jak laciné. Ó, jak nudné, je-li to stále donekonečna opakováno

Norsko 1
07. 02. 2009
Dát tip
ARMINOVI: a na to jsi přišel kde, ty idiote, nulo, která se skrývá za jakýsi bídný alternick a jehož tvorba je srovnatelná s malůvkami pidlovokých děvčat ze třetí třídy ? Řekni mi, kdo jsi, co děláš a uvidíš ten tanec. Přestanu tě nazývat idiotem a přistoupím na tvou hru. Ale z těch ran, co dostaneš, se ovšem jen tak nevylížeš, ubožáku. Ó, jak laciné. Ó, jak nudné, je-li to stále donekonečna opakováno

Norsko 1
07. 02. 2009
Dát tip
ARMINOVI: a na to jsi přišel kde, ty idiote, nulo, která se skrývá za jakýsi bídný alternick a jehož tvorba je srovnatelná s malůvkami pidlovokých děvčat ze třetí třídy ? Řekni mi, kdo jsi, co děláš a uvidíš ten tanec. Přestanu tě nazývat idiotem a přistoupím na tvou hru. Ale z těch ran, co dostaneš, se ovšem jen tak nevylížeš, ubožáku. Ó, jak laciné. Ó, jak nudné, je-li to stále donekonečna opakováno

Norsko 1
07. 02. 2009
Dát tip
ARMINOVI: a na to jsi přišel kde, ty idiote, nulo, která se skrývá za jakýsi bídný alternick a jehož tvorba je srovnatelná s malůvkami pidlovokých děvčat ze třetí třídy ? Řekni mi, kdo jsi, co děláš a uvidíš ten tanec. Přestanu tě nazývat idiotem a přistoupím na tvou hru. Ale z těch ran, co dostaneš, se ovšem jen tak nevylížeš, ubožáku. Ó, jak laciné. Ó, jak nudné, je-li to stále donekonečna opakováno

Norsko 1
07. 02. 2009
Dát tip
ARMINOVI: a na to jsi přišel kde, ty idiote, nulo, která se skrývá za jakýsi bídný alternick a jehož tvorba je srovnatelná s malůvkami pidlovokých děvčat ze třetí třídy ? Řekni mi, kdo jsi, co děláš a uvidíš ten tanec. Přestanu tě nazývat idiotem a přistoupím na tvou hru. Ale z těch ran, co dostaneš, se ovšem jen tak nevylížeš, ubožáku. Ó, jak laciné. Ó, jak nudné, je-li to stále donekonečna opakováno

Norsko 1
07. 02. 2009
Dát tip
ARMINOVI: a na to jsi přišel kde, ty idiote, nulo, která se skrývá za jakýsi bídný alternick a jehož tvorba je srovnatelná s malůvkami pidlovokých děvčat ze třetí třídy ? Řekni mi, kdo jsi, co děláš a uvidíš ten tanec. Přestanu tě nazývat idiotem a přistoupím na tvou hru. Ale z těch ran, co dostaneš, se ovšem jen tak nevylížeš, ubožáku. Ó, jak laciné. Ó, jak nudné, je-li to stále donekonečna opakováno

Norsko 1
07. 02. 2009
Dát tip
ARMINOVI: a na to jsi přišel kde, ty idiote, nulo, která se skrývá za jakýsi bídný alternick a jehož tvorba je srovnatelná s malůvkami pidlovokých děvčat ze třetí třídy ? Řekni mi, kdo jsi, co děláš a uvidíš ten tanec. Přestanu tě nazývat idiotem a přistoupím na tvou hru. Ale z těch ran, co dostaneš, se ovšem jen tak nevylížeš, ubožáku. Ó, jak laciné. Ó, jak nudné, je-li to stále donekonečna opakováno

Norsko 1
07. 02. 2009
Dát tip
ARMINOVI: a na to jsi přišel kde, ty idiote, nulo, která se skrývá za jakýsi bídný alternick a jehož tvorba je srovnatelná s malůvkami pidlovokých děvčat ze třetí třídy ? Řekni mi, kdo jsi, co děláš a uvidíš ten tanec. Přestanu tě nazývat idiotem a přistoupím na tvou hru. Ale z těch ran, co dostaneš, se ovšem jen tak nevylížeš, ubožáku. Ó, jak laciné. Ó, jak nudné, je-li to stále donekonečna opakováno

Posila ?

Norsko 1
07. 02. 2009
Dát tip
a na to jsi přišel kde, ty idiote, nulo, která se skrývá za jakýsi bídný alternick a jehož tvorba je srovnatelná s malůvkami pidlovokých děvčat ze třetí třídy ? Řekni mi, kdo jsi, co děláš a uvidíš ten tanec. Přestanu tě nazývat idiotem a přistoupím na tvou hru. Ale z těch ran, co dostaneš, se ovšem jen tak nevylížeš, ubožáku. Ó, jak laciné. Ó, jak nudné, je-li to stále donekonečna opakováno

Máš pravdu, tělocvikáři, den bez konverzace s tebou by byl dnem ztraceným. Úplně cítím, jak mi roste intelekt. Jelikož neposíláš avi, budu se sem každých deset minut vracet a číst tvá slova znova a znova.

BigBivoj
07. 02. 2009
Dát tip
jééé tady si všichni hezky povídají o valentýnovi, že jo ?

Norsko
07. 02. 2009
Dát tip
Jarmilo promiň. ... někteří lidé si myslí, že rozhovorem se mnou vyrostou. avi ti (at) neposílám. Nic bych z toho neměl, takové jako jsi ty, cítím na sto honů

to tam mám taky. I fotku a město :-)

Norsko
07. 02. 2009
Dát tip
at:Na rozdíl od tebe, milý blbečku, nic netajím. Na své autorské stránce mám občanské jméno, povolání, obor. Stačí ?

V čem lžu ? Největší odpor mám k povolání učitele tělocviku :-) A ohledně obtěžování avízy... reaguji na tebe a proto posílám avi. Nic špatného v tom nespatřuji. Též prosím o vysvětlení termínu hrubý zásah do mé integrity. P.S.: Vyhrožuješ mi násilím :-)

Norsko
07. 02. 2009
Dát tip
r: vůbec ho neznám, kokota

Rampoušek
07. 02. 2009
Dát tip
kolik jich včera bylo, chlapci ?

Norsko
07. 02. 2009
Dát tip
To, co děláš ty a tobě podobní, považuji za hrubý zásah do mé integrity. Jak by se ti líbilo, chlapče, kdyby o tobě neustále někdo rozšiřoval, že jsi, například ... Mimochodem, ke kterému povolání máš největší odpor ?

Norsko
07. 02. 2009
Dát tip
Pokud ti něco vyčítám, je to přece něco úplně jiného, milý tamzariane. Obtěžuješ mě avízy a lžeš, a to zcela vědomě.

Tady nejsme v seznamce, běhavej :-) Vyčítáš mi, že se schovávám za alternick :-) A ty snad ne ? Hele, od učitele bych očekával trochu více invence a sebeovládání.

Norsko
07. 02. 2009
Dát tip
a na to jsi přišel kde, ty idiote, nulo, která se skrývá za jakýsi bídný alternick a jehož tvorba je srovnatelná s malůvkami pidlovokých děvčat ze třetí třídy ? Řekni mi, kdo jsi, co děláš a uvidíš ten tanec. Přestanu tě nazývat idiotem a přistoupím na tvou hru. Ale z těch ran, co dostaneš, se ovšem jen tak nevylížeš, ubožáku. Ó, jak laciné. Ó, jak nudné, je-li to stále donekonečna opakováno

no jo, hrdý gymnasta... ale zatím jsi jenom tělocvikář :-)

Norsko
07. 02. 2009
Dát tip
ty cvičíš kde ? Slyšel jsem, že blbci, kromě toho, že serou druhý, nic jinýho neuměj ... Ale gymnasta ?, na to bych byl hrdý, pitomče

cvičíš na kruhách ?

Norsko
07. 02. 2009
Dát tip
neruš mé kruhy

BigBivoj
07. 02. 2009
Dát tip
prý to byl kněz, a ti milovat nemohou o:)

on proslul jinou věcí, gymnasto :-) zřejmě sis ho pomýlil s donen juanem

Norsko
07. 02. 2009
Dát tip
Jako milovník prý stál Valentýn za hovno *

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru