Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Valentýn

07. 02. 2009
16
14
2390
Přemítám o dárku pro tuto chvíli co ti dát abychom dál šťastni byli odmítám nákupy nákladných darů stačil by dar ryze ženských ti tvarů?

14 názorů

A.H.
20. 02. 2009
Dát tip
gradace na konec, přesně tak to má být. *t*

Delf: Krásné! Začínám věřit, že jsi muškou zlatou, co v mém domě včera pobývala a poetickou reportáž sem přinesla :)))

Delfín
14. 02. 2009
Dát tip
Ad Jarmila Moosová: Tohle je malý dárek pro Tebe jako poděkování za tu věčnou inspiraci, kdy zaskakuješ za spící múzy!Snad Tě potěší, ač autorem je jen virtuální anonym skrývající se za tajemným nickem, jak jste mi s Norskem 1 vytkli! Ale já raději jen tak přilétám jako krásný sen, lehce usednu na víčka a když předám trochu těch radostných prožitků a štěstíčka, zase se s nocí tiše rozplynu... Je to prostě můj styl! Nemyslím si, že bys zase o tolik přicházela neznajíc mou identitu... Přeji Ti krásného Valentýna, užij si ho jak jen se dá! Na stole svíčka, láhev vína, dobrot pár, skvělá nálada... A z vázy květina něžně hledí, voňavě připomíná Ti, že ten, co proti Tobě sedí, s Tebou pojí své Lásky sny! K tomu líbezná melodie, touha jak živel bez hranic se k nebi vzpíná, v dvou srdcích žije, a podob má snad na tisíc! Po dobrém jídle a skvělém pití přichází milování čas, nezměrné vášni vstříc se řítí pár, pro nějž zastavil se čas... P.S. Svůj úsměv k veršům posílám Ti, /jak říkáš: kytku nejhezčí!;o)/ Pak bard se po anglicku ztratí, v pelíšek svůj, své bezpečí...

vitsoft
14. 02. 2009
Dát tip
Valentýna ke stáru? Radši dej mu kytaru!

baronka
12. 02. 2009
Dát tip
Terst je město milenců tam bydlí Valentýn

guy
11. 02. 2009
Dát tip
:-)

baronka
08. 02. 2009
Dát tip
A hrome to je tvůrčí dar - T

moorgaan
08. 02. 2009
Dát tip
jo jo, kup mu hrušku:-)) /*

Del: Úsměv je ta nejkrásnější kytka!!! :))))

Diana
08. 02. 2009
Dát tip
To je, myslím, ten vůbec nejlepší valentýnský dárek :-))*

jejdavilda
08. 02. 2009
Dát tip
Venuše vymřely

Delfín
08. 02. 2009
Dát tip
Nejlepší je dát sám sebe, to je ten nejlepší dar, trochu modré něhy z nebe, touhu srdce, vášně var! Na rozdíl od těch, co ve svátku svatého Valenýna vidí jen implantovaný amerikanismus, /stejně jako když nám místo Ježíška nutí Santa Klause!/, v tom vidím jen jakousi berličku či pobídku pro ty nedovtipné či váhavé, aby se nebáli říci o své lásce tomu, koho milují! Je jedno jak, ale hezky od srdce! Myslím, že kytička a vtipné či prostě upřímné přáníčko, možná i drobný symbolický dárek udělají své a nejen v den pro to oficiálně vybraný. Umění vyjádřit druhému, jak mnám na něm záleží jaksi upadá!Třeba ještě Iveta Simonová zpívala, jak jí jen tak při pondělku ten její přinesl "růží pár" a "ještě omlouval se velmi, denně prý by nosit měl mi růží pár.." zatímco Maruška Rottrová si už stěžuje, že jí je ten její už nenosí, že "zřejmě nikde nejsou kmání, asi mráz je skosil mačetou..." I když i kytky podražily a nosit je denně může snad jen milionář...;o)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru