Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Holky...

14. 02. 2009
12
9
1313
Při stoprvém už to asi chápu proč v životě ženská má sto chlapů ono vlastně není moc co chápat dá do pytle ruku - chytne chlapa jednou němá jindy má být hluchá každopádně vždycky jednoduchá k jedné ruce přirostlou mít prachovku mezi hrnci ráda hrát si na schovku jednou nahá jindy neoděná pohodově pohotová žena bezvýhradně slepě nevědomá milující jen to co má doma při stoprvém už to asi chápu proč v životě ženská má sto chlapů ono vlastně není moc co chápat dá do pytle ruku - chytne chlapa jednou dáma jindy kurtizána v odloučení šťastná být i sama neodmlouvat dřít a nenaříkat neškemrat když budík začne tikat stále krásná usměvavá zdravá nectít dary než ty které dává jednou provždy neplacenou silou nestoudné lži věřit: jsi mou milou při stoprvém už to asi chápu proč v životě ženská má sto chlapů ono vlastně není moc co chápat dá do pytle ruku - chytne chlapa

9 názorů

Delfín
23. 02. 2009
Dát tip
100+1 v pelechu, marně lapu po dechu, v ústech i jinde sucho mám, co bylo špatně, přemítán? Jen jich asi bylo moc /za život, ne jednu noc! Nejsem přeci Messalina, namlouvám si, že jsem jiná!/ Jednou jsem skutečná dáma, jindy spíše kurtizána, život spoustu poloh má, kterou vyberu si já?

Hesiona
20. 02. 2009
Dát tip
No, něco na tom asi je... raději o tom nebudu moc přemýšlet :o)))***

moorgaan
15. 02. 2009
Dát tip
kdyz budik zacne tikat je cas utikat!.-)) /*

Edvin1
15. 02. 2009
Dát tip
A sakra! Podívej, nebudu to rozebírat. Prostě 1 A. Po stránce jedné, druhé i třetí. Tvůj děd Ed :-)


Norsko
15. 02. 2009
Dát tip
myslíš, že tě známe ? To nechtěj

recese - já jsem přece věčná optimistka :)))), vždyť mě znáte!!! :)))))

Háber
15. 02. 2009
Dát tip
ouvá* to je chlapov v pytli:)))*

Norsko
15. 02. 2009
Dát tip
kdo jinej by v tom pytli taky měl bejt, do pytle

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru