Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Za každý hriech

16. 02. 2009
2
4
2271

žalm č. 96 Hospodin Kráľom a Sudcom sveta.

Za každý hriech za vinu smilstva myšlienky a skutku zrátané Božou odplatou spravodlivo Ti bude. Tak ako každému tak i mne i Tebe.

4 názory

Toscana
16. 02. 2009
Dát tip
Ale to živočišno nám dal do vínku taky Bůh, má-li být náš stvořitel... Konec konců nebýt toho živočišna, co nás k tomu pudí, nebylo by nic, co by nás nutilo mít vůbec potomky. No a to, že jen za účelem plození dětí? Takhle naivní nejsou snad ani faráři, aby si mysleli, že kdo má 2 děti např, tohle provozoval jen 2x za život :o))))

Samozrejme Boh to povedal a v tom prípade, ak ide o sex za učelom produkcie potomkov a je tento vzťah požehnaný...(zamerné nehovorím kým) tak to nie hriech, ale keď sa jedná len o naplnenie živočíšna, ktoré aj v nás drieme, keď ide iba o sex na jednu noc, na jedno stretnutie...je to hriech.

Toscana
16. 02. 2009
Dát tip
A tomu já nevěřím... tělesná láska není smilstvo, ale vyjádření lásky duševní. Krom toho jestli nás Bůh stvořil, tak komplet i s tímhle, nadto je to jediná přirozená možnost, jak zplodit potomka. Nakonec to jsou taky slova z Bible: "Milujte se a množte se!" - ne?

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru